Originally Posted by obblomovv Eline sağlık üstad. Geçmişte Yıllık Pivot desteğinden dönüşler, hep Haftalık IM Tenkansen civarında sönümlenmiş gibi... Bu defa hacimde de ciddi bir düşüş var. 4.53-4.54 üzerinde 4.8x ler hedef olabilir gibi... Benim ekranımda: Eyvallah üstadım, yorumun güzel oldu
Originally Posted by BJK Coccinella Eyvallah üstadım, yorumun güzel oldu "Trend çizgisine tapanlar cemiyeti" "2 gün önce trend kırıldı!" diye düşünüyor bu türden meselelerde. Oysa trendi de bir "yaratan" var
https://www.kisavade.com/ Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Originally Posted by obblomovv "Trend çizgisine tapanlar cemiyeti" "2 gün önce trend kırıldı!" diye düşünüyor bu türden meselelerde. Oysa trendi de bir "yaratan" var Coştun üstadım sen bugün
Originally Posted by BJK Coccinella Coştun üstadım sen bugün Ahahahah! Bir coşgun potansiyeli her daim mevcuttu abi bende. Kısmet bugüne imiş
Originally Posted by obblomovv Ahahahah! Bir coşgun potansiyeli her daim mevcuttu abi bende. Kısmet bugüne imiş Arada patlamak iyi gelir üstadım, herkese lazım
Forum Rules
Yer İmleri