Sayfa 469/1002 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Düştü düştü

9,7569
    Şaap tss'ın kafasına demir yumruğunu indirdi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ben Kur'an a göre yaşıyom ben yaa... büyük söz ! hangi sahabe söyleyebilmiş bunu ... ben Kur'ana göre yaşamaya gayret ediyorum diyebilirsin onu da anca aynada kendine dersin ! .... dinden felsefeyi çekersen , fıkıhın inceliklerini de kavrayamazsın... ah ah dünya bu değildi yaşanılası .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    Müslümanlığı kendi dikdörtgen çerçevesi içinde ele alırsak bu çerçevenin dışına çıkmadan buna bağlı kalarak , bir müslümanım diyenden beklenen en önemli üç kişilik özelliği 1 ) ahlaklı olacak 2) asla kesinlikle tartışmaya girmeyecek ikna yoluna gidecek işaret edecek 3 ) yumuşak huylu olacak ... sende ne var ? ne yaptın şimdiye dek ?

ahlak : insanlara lakap takmaktan tut da akşam kaldırımda yürürken karşı evin ışığı gözüne takılıp açık perdeden içeriye bakmana kadar geniş bir yelpaze

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ben Kur'an a göre yaşıyom ben yaa... büyük söz ! hangi sahabe söyleyebilmiş bunu ... ben Kur'ana göre yaşamaya gayret ediyorum diyebilirsin onu da anca aynada kendine dersin ! .... dinden felsefeyi çekersen , fıkıhın inceliklerini de kavrayamazsın... ah ah dünya bu değildi yaşanılası .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    ben kendim şahsım ve özbenliğim ( üçlü salto ) İslam dinine mensup olarak , hala kendime evet ben müslümanım diyemiyorum. hatalarımla günahlarımla dolu hayatımda bunu kendime diyemem. Allah'ın takdiri.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    birisi de salya sümük ağlar , sahteden ayılır bayılır yanakları pinokyo kırmızısı , vantilatör tutarlar , milletin önünde bir tür ruhi orgazm yaşar falan la bunun peşinde dindarlık için mi koşuyodunuz koşanların çoğu da çıkar peşinde olduğu için sakız gibi yapışıyorlardı buna .

daha önce de dediydik , insanın en büyük düşmanı çıkarcılıktır çünkü çıkarcılık bir zeka oyunudur ve eninde sonunda gelir seni vurur... burda toplumun bir kesimi olan o çıkarcı güruha o bumerang çarparken , dalgası gelip masumları da vuruyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    Bu Finlandiya 'nın da sosyalleşme yeni insanlarla tanışma kültürü bi değişik. arkadaş , gece klübüne, bara gidersin, puba, discoya gidersin orada yeni insanlarla tanışırsın. Sosyalleşmek için dımdızlak kalmak ne ya ?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    Patrick ? Moruktan duyduydum , 4 pazardır kiliseye gelmiyormuşsun , hayırdır ? kasabada laf söz oluyor , o çinli seyyah patricklerde misafir kalmaya başladığından beri tuhaflaştı diyorlar. Margaret halan yaban mersinli kek yaptı , akşamüstü çaya uğra o çinliyi de al gel...

Sayfa 469/1002 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •