- 

Diğer bankaları tercih edenlerede bıyık altından gülüyodunuz dimi??

- 

en sağlam banka zaten imar bankasıydı, daha bunu bile idrak edememişin,   imar bankası  devlet zoruyla batırıldı..   çürük banka olsaydı kendisi batardı..  bu art niyetli  tutumunla   senin ve ailenin başına gelebilecek herşeyi  bu hayat döngüsü içinde  kabul ettiğni beyan ediyosun.

zira  başkaları suçsuz olsa bile  bir algıya inanarak onları suçlu ilan edebilme  karekterine/karektersizliğine sahipsin..   yazık sana acıyorum..

yani insanın hak hukuk gözetmeden,  devlet gücünün yada bir şekilde güçlünün   güçsüzü  ezmesine onay veren bir insansın..   bunu hayatın  bütününü ele aldığında  sana çok z arar verebilecek birşey olduğunu görürsün. ama o beyin sende varmı şüpheliyim.

- 

bence seviye iyice düştü,, bu senin  "art niyetin"    ben    hazine bonosu aldım..   %70  faiz seviyesinde   ki bu akbank ta   varken  1.5  puan  fark için bıyık altından neye güleceğim  bununla ilgili  bilgi verirsen  sevinirim.   

yani akbank  %70 faiz verecek ben  %71.5 faiz alacağım imardan  ve bıyık altından güleceğim   bu mu yani  

- 

Efendim hintli yazılımcılara özel yazılım yaptırıldığından bihabersiniz anlaşılan........

- 

sen zihniyeti bozuk bir insansın ve herkesi kendin gibi görüyosun,  öğrenmeye başladığında herkesin kendin gibi olmadığını ve düşünmedğini anlayacaksın..   tabi bana göre öğrenemeden bu dünyadan göçeceksin.

- 

Hazine bonosu satma yetkisi yoktuki...

- 

onu söyleyen devlet;  devlet yalan söylüyor..   bu bir..  ikincisi   yazılımla    tasarrufçuların haklarının gasp edilmesinin bir bağlantısı yok..

dahası uzanlardan  ödediğini iddaa ettiği  hakların iki katından fazlasını devlet tahsil etti..   bu  servet gaspı   mevduat sigortası varken ve  hazine bonolarında devletin art niyetli ve bariz kusuru varken ve dahi  hazine bonolarının  ödenmesi  bu kusur yüzünden olmuşken    yapıldı.

yani  uzanların mal ve parası  esasen  mevduatçı hazine bonosu ve offshore hesapların hakkıyken  devlet bu servete çöktü

- 

hazine bonosu  satma yetkisi olmasının bir anlamı yok zira devlet    hazine bonolarında mülkiyet hakkı vermiyordu,  bunun anlamı devlet dolandırıcılık yapıyordu,  mülkiyet hakkı vermiyor  ve  kişi adına  saklama yapmıyor..

yani o dönem hangi bankadan hazine bonosu alırsan al,   mülkiyeti sana geçmiyordu, devlet bir bankayı  kapattığında   hazine bonoları  bankanın mülkiyetindeydi   bu arada  mülkiyet (sahiplik) demek.. yani   sahibi banka oluyordu.

bu yüzden   devlet   senin aldığın hazine bonosu   değil nanikk yapıyordu..   bu tabi  ap açık dolandırıcılık..

dahası o zaman devlet   karşılıksız hazine bonosu satmayanı dövüyordu,,  iş bankası  vs bütün büyük bankalar  karşılıksız hazine bonosu satarlardı..  küçük bankalarda karşılığı olan hazine bonosu bulamazdın ..

bunun nedeni devletin zaten mülkiyet hakkı vermemesinden kaynaklıydı, yani devlet dolandırıcılık yapıyorsa  ben iyi niyetli olarak  vadesi geldiğinde  ödemeyi üstüme aldığım   bir borçlanma neden yapmayım mantığı

Gönderi Kuralları
				Gönderi Kuralları

- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-  
Forum Rules

Yer İmleri