Sayfa 430/1003 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben bu manipülasyonların çoğunun aktroller tarafından köpürtüldüğünü düşünüyorum..işin sonu twitter vs yasaklamaya gitmez umarım, belki de onun hazırlığıdır bu dezenformasyon saçmalıkları.
    bende birebir aynını düşündüm. Sağlık durumu belirsizliğinden kasti olarak dezenformasyona izin verdiler. Şimdi de para piyasalarında manüplasyon vb konularla süsleyip sosyal medya yasası çıkartacaklar bence. İran olur muyuz diye çıktığımız yolda kuzey koreye dönmesek bari ye geldik.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Dr. Artunç Kocabalkan
    @artunckocabalkn
    ·
    15s
    BİST 1 yıl kıpırdamayabilir | Işık Ökte http://youtube.com/watch?v=nrtAKdTX6Ew

Cauti ,
    izlemenizi öneririm özellikle RTE nin hastalık haberi çıktığı gün whatsap msj dan bahsetmiş.
    ilginç yorumlamalar mevcut.

3. bu kadar gelmişken zirve kırmaz mı ? teknik analiz burası b tepesi diyen herkes alayını zirve geçilmesiyle patlatmayacağını mı sanıyorsun.

evet teknik analiz diye birşey yok. izleyelim.

4. 1738.75 tekrar bi ceton cort. Ula ne salladın yukarı patlarsan ağlarım he

5. zirve geçildiği an otomatik short biriktiren sinirleri yıpranmış zararda oturan piramit yapan oto stoploss yapacak izle gör. bu değişmez. 15 yıldır piyasa içerisindeyim hep aynı..

BOFA aldığı sattığı

7.  Alıntı Originally Posted by SeNSinSen Yazıyı Oku
    zirve geçildiği an otomatik short biriktiren sinirleri yıpranmış zararda oturan piramit yapan oto stoploss yapacak izle gör. bu değişmez. 15 yıldır piyasa içerisindeyim hep aynı..
    Seni okudukça cortlayasım geliyo martta da böle diye diye baturdun dayu bizi. Ayuların kralısın anladık ama oyunun da ortaya çıktı

Mart gibi düşer eder demiyorum o ayrı.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Seni okudukça cortlayasım geliyo martta da böle diye diye baturdun dayu bizi. Ayuların kralısın anladık ama oyunun da ortaya çıktı

Mart gibi düşer eder demiyorum o ayrı.
    xu100 tarihi zirve 158,947 görelim dayi..

Sayfa 430/1003 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •