Sayfa 73/906 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 577 - 584 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Bugün 300-400 olsa bile satmayacağım hisseyi sana bu fiyattan satar mıyım ? akıllı ! spek ? Sen buralarda tutmaya devam et. Elime para geçtikçe alacağım çevremde sevdiğim insanlara da aldıracağım. Bu söylediklerim tamamen sahsi düşüncelerimdir. Etkilenerek alım,satım vs yapmayın belkide hiç olmadık fiyatlara da düşebilir. Herkes kendi kararını versin kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. ulan tahtacılar hele bu tür beklentili hisselerde sanki bunlarda degil de kıçı kırık hisselerde beklenti varmış gibi onlar gidiyor bunlar inek eşek gibi hem eşek dikeninde otlanıyor hem küllükde agnanıyor yükü vurursun da sen ileri çekersin o geri geri giden inatçı eşeklerden farkı yok bu tahtacı ve patronların yerleri sabit sakın çitlerin dışına çıkmayın aslanlar parçalar sizi gavur oglu gavurlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    ulan tahtacılar hele bu tür beklentili hisselerde sanki bunlarda degil de kıçı kırık hisselerde beklenti varmış gibi onlar gidiyor bunlar inek eşek gibi hem eşek dikeninde otlanıyor hem küllükde agnanıyor yükü vurursun da sen ileri çekersin o geri geri giden inatçı eşeklerden farkı yok bu tahtacı ve patronların yerleri sabit sakın çitlerin dışına çıkmayın aslanlar parçalar sizi gavur oglu gavurlar.
    100 milyon kar beğenilmiyor, Allah akıl fikir versin, en başta da gencerlere ki azıcık hisselerinin arkasında dursalardı bu fecaata engel olurlardı zaten.
    İşin komik tarafı bilanço gelmeden 1 hafta önce satışa başlamışlardı zaten, gelince bir daha bastılar hem de endeks ralliyken.
    Organize işler bunlar...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    100 milyon kar beğenilmiyor, Allah akıl fikir versin, en başta da gencerlere ki azıcık hisselerinin arkasında dursalardı bu fecaata engel olurlardı zaten.
    İşin komik tarafı bilanço gelmeden 1 hafta önce satışa başlamışlardı zaten, gelince bir daha bastılar hem de endeks ralliyken.
    Organize işler bunlar...
    sevgili hocam begenmediklerinden degil eşek inatlarından millet bu eşekden bir halt olmaz at gitsin yük de çekmiyor boşuna ne yem verip besleyeyim dememizi bekledikleri için umarım birileri fark ederde bu eşeklere iyi bir yük vurur anırta anırta götürürler bunlar da arkasından bakar kalır diyecem de hisselerin büyük çogunlugu ellerinde oldugundan kimse güvenip büyük büyük yüklenemiyor bu eşeklere

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili hocam begenmediklerinden degil eşek inatlarından millet bu eşekden bir halt olmaz at gitsin yük de çekmiyor boşuna ne yem verip besleyeyim dememizi bekledikleri için umarım birileri fark ederde bu eşeklere iyi bir yük vurur anırta anırta götürürler bunlar da arkasından bakar kalır diyecem de hisselerin büyük çogunlugu ellerinde oldugundan kimse güvenip büyük büyük yüklenemiyor bu eşeklere
    Beklentileri çok olan bir şirket, bakalım daha ne kadar baskıya devam edecekler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Beklentileri çok olan bir şirket, bakalım daha ne kadar baskıya devam edecekler.
    Hayatimiz baskılarla mi gececek hep ya
    Baskilar bizi yildiramazzzz ,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Bunlar bilancodan önce aşağı vererek sanki kötü bir kâr gelecekmis gibi yapıp gelen kârı az gibi hissetirip kol kesmeyi denediler.
    Benim kolumu zor keserler.
    Zira aldığımdan beri hiç satmadım.
    Belki ahmaklık etmişim.
    Lakin yatırım böyle olur zaten.
    Günlük al satçılık yapıyorsak bizim de tahtacı ya da spekten farkımız kalmaz.
    Bu fiyatlara fevam etsinler.
    Almaya devam ediyorum.
    Ytd

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    hocam bakın egeen de 1900 lerden 1070 e kadar bastı ve canımızı okuduama bu gün 100 endeksin en iyisi aldı başını gidiyor bu da alacak başını gidecek.az sabır

Sayfa 73/906 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •