Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben dolarımın %4.5 faizini zaten alıyorum. ütopik diyerek ne demek istediğinizi anlamadım? benim ütopik hikayelerle işim yok. faizdeki dolarım nasıl gidecek onu da anlamadım?
    88 den bu tarafa döviz fiyat , döviz faiz ve mevduat faiz oranları vardır.
    Onlara bakıyorsun.
    88 de 1000 $ karşılığı tl yi. Faize yatırdığını çekilmediğini hesaplıyorsun.
    1000 $ onuda dolar faizinden yapıyorsun.
    Sonuca bakıyorsun dolar fiyatı enaz 4.5 kat fazla olmalı şuan.
    Veya herhangibir yıldan başlayıver.
    Görürsünki bu ülkede hiçbirzaman döviz mevduat faizinden kazandığın paranın yanına bile yaklaşamaz.
    Hatta bu oran 2011 lerde 7 katlara kadar çıkmıştı.
    İktidar aslında faizciden çok.Dövizi baskılayarak. Dövizciyi ezmiştir.
    Matematik bu işler.

ek: Döviz hiçbirzaman Mevduat faizi ile yarışamaz bu ülkede.

2.  Alıntı Originally Posted by REINHARD Yazıyı Oku
    88 den bu tarafa döviz fiyat , döviz faiz ve mevduat faiz oranları vardır.
    Onlara bakıyorsun.
    88 de 1000 $ karşılığı tl yi. Faize yatırdığını çekilmediğini hesaplıyorsun.
    1000 $ onuda dolar faizinden yapıyorsun.
    Sonuca bakıyorsun dolar fiyatı enaz 4.5 kat fazla olmalı şuan.
    Veya herhangibir yıldan başlayıver.
    Görürsünki bu ülkede hiçbirzaman döviz mevduat faizinden kazandığın paranın yanına bile yaklaşamaz.
    Hatta bu oran 2011 lerde 7 katlara kadar çıkmıştı.
    İktidar aslında faizciden çok.Dövizi baskılayarak. Dövizciyi ezmiştir.
    Matematik bu işler.

ek: Döviz hiçbirzaman Mevduat faizi ile yarışamaz bu ülkede.
    bu dediğin senaryo 2013 mayısta bitti, o para bolluğu bir daha uzun süre olmayacak. aç bak rakamlara ne göreceksin 4 yılda %100 devalüasyon,buna dolar faizini eklemedim daha. 4 senede TL mevduattan ortalama net %45 kazanıldı. 100-45 =55. yani dolar bazında reel zararınız min. %55 olmaktadır. Bende yılların sarsılmaz TL mevduatçısıydım ama başta umutabi ve ahme beni geçen sene uyandırdı. kendilerine teşekkür ediyorum. bu yazdıklarınızdan bakıyorum tipik TL mevduatçı kendini kandırması bu,bende bir zamanlar böyleydim çok şükür kendimi kurtardım.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu dediğin senaryo 2013 mayısta bitti, o para bolluğu bir daha uzun süre olmayacak. aç bak rakamlara ne göreceksin....
    Para bollugu tum hiziyla devam ediyor.

Fitch bosunami artirdi Tr'nin buyume hedeflerini.

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Para bollugu tum hiziyla devam ediyor.

Fitch bosunami artirdi Tr'nin buyume hedeflerini.
    Eğer TL için bunu söylüyorsanız haklısınız, piyasayı TL ye boğdular ve bu daha başlangıç. en geç eylül'e TL emisyonu abartı arttırılacak. Dolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,orada yeşiller suyunu çekiyor,yerlide buna uyandığı için DTH ler taş gibi oldu. Emisyonu kontrolsüz bir TL benim için ÇÖPTÜR.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Eğer TL için bunu söylüyorsanız haklısınız, piyasayı TL ye boğdular ve bu daha başlangıç. en geç eylül'e TL emisyonu abartı arttırılacak. Dolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,orada yeşiller suyunu çekiyor,yerlide buna uyandığı için DTH ler taş gibi oldu. Emisyonu kontrolsüz bir TL benim için ÇÖPTÜR.
    Para bollugunu dolar icin soyledim.

Dolar bollugu tum hiziyla devam ediyor, bu kadar ic siyasi soruna ragmen, gelip hisse senedi hazine bonosu aliyorlar hala.

TL. emisyonu ile ilgili bilgim yok, ne desem yalan olur.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Para bollugunu dolar icin soyledim.

Dolar bollugu tum hiziyla devam ediyor, bu kadar ic siyasi soruna ragmen, gelip hisse senedi hazine bonosu aliyorlar hala.

TL. emisyonu ile ilgili bilgim yok, ne desem yalan olur.
    onun adı dolar bolluğu değil VUR-KAÇ. bir zamanlar malum evlerde vur kaç 5 milyon diye çığırılırdı,bu işte ona benziyor. hep derim kısa vade atıp tutmaktır,büyük resme bakın. 2013 Mayıs ayında neyin fişeği çakılmış bunu bilmeyen ne derse boşşş

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu dediğin senaryo 2013 mayısta bitti, o para bolluğu bir daha uzun süre olmayacak. aç bak rakamlara ne göreceksin 4 yılda %100 devalüasyon,buna dolar faizini eklemedim daha. 4 senede TL mevduattan ortalama net %45 kazanıldı. 100-45 =55. yani dolar bazında reel zararınız min. %55 olmaktadır. Bende yılların sarsılmaz TL mevduatçısıydım ama başta umutabi ve ahme beni geçen sene uyandırdı. kendilerine teşekkür ediyorum. bu yazdıklarınızdan bakıyorum tipik TL mevduatçı kendini kandırması bu,bende bir zamanlar böyleydim çok şükür kendimi kurtardım.
    30 Yıldır olmayan . Bundan sonra olacak.
    Döviz develüasyon öncesi aldığında kar edersin.

2002 de 1,5 olan dolar . 2013 de 1,9 olmuş. 11 yıl otobüs bekler gibi bekletmiş herkesi. Bu risk ne olacak.
    Risk alacaksan döviz ile ne uğraşıyorsun. Borsa oyna % 10000 bile kazanma şansı.

2013 te para bolluğu bitmiş bir daha olmayacakmış. Ülkedeki paralar bir yeremi gitti.

Alıntı Originally Posted by REINHARD Yazıyı Oku
    30 Yıldır olmayan . Bundan sonra olacak.
    Döviz develüasyon öncesi aldığında kar edersin.

2002 de 1,5 olan dolar . 2013 de 1,9 olmuş. 11 yıl otobüs bekler gibi bekletmiş herkesi. Bu risk ne olacak.
    Risk alacaksan döviz ile ne uğraşıyorsun. Borsa oyna % 10000 bile kazanma şansı.

2013 te para bolluğu bitmiş bir daha olmayacakmış. Ülkedeki paralar bir yeremi gitti.
    Ciddi miktarda para yurt disina gidiyor, bizim yerli varlikli is adamlarinin.

Tr.'nin yarinina inanclari kalmadigindan, basta ABD ve Kanada olmak uzere cok goc eden var.

Bu adamlar bu ulkelerde calismadan yasayabilecek gucte adamlar.

Bazilari da buyuk mutahhit insaatci.

Iyi parasi olan bir sekilde disarida tutuyor parasini.

Son 15 yil en cok TL'ye vurdu.

Bu kadar hizli carpan ve hizlandiran faktore ragmen TL. hizla deger kaybediyor.

Icerde gelir dagiliminda oyle bir adaletsizlik var ki, tuketici de tuketici degil artik, dilenci.

Boyle istiyorlar beyler.

Isinize gelirse.

Gucun yetiyorsa indir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •