2015 den beri emek veriliyor..
yakında hak ettiğimiz seviyeye geliriz.
https://twitter.com/mehmetcek06/stat...10252779134980
iyi olacaktı güya![]()
Aylık enflasyon %0.1 e nasıl düşer yıllık enflasyon nasıl %1 olur bir ara yazacağım ilerde 1 çuval patatesi alana 2 çuval soğan hediye devrine gidiyoruz - araba alana 1 arabada bizden kampanyası bine olabilir ilerde stokçularını.batışına şahit olacağız herkes stokçu oldu
Peynir zeytin yağ stok 1 litre yağ var 32 TLçiğ zeytin aldım 12 TL olmuş çiğ zeytun olmuş
ilerde vatandaş deposunu 4 $ a bilemedin 5 $ a fulluyexek en spn fmodfel deposu büyük araçlar yada earaç 10$ a dolacak
Haftaya dolar 2 hane açacak TL takılı kalanın cebinde aslan balığı kaldı eli cebe gidip artık fular alamaz almaya cesaret edemez 9.50 dem en son. ben aldı.m
9.69693169 dan parası çok alan aldı 🥶
Yelkenler fora 🥶
Zıfır imla hatadı ile yazdım bu sefer 👀
mecit baba ( maacit ) balığı öyle kızartırsan hele bi de unsuz faydasının çoğu gider. Sen balığı tavaya diz , üzerine çeyrek bardak su koy kapağını kapat haşlama ye...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kesinlikle mısırözü yağı tüketmem . soğuk sıkım da olsa tüketmem. karaciğere gidiyo sonra çıkmıyor.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Laki bey ıslak hamburger yer misiniz? Taksim Kızılkayalar büfe
Yer İmleri