Ne kadara sattin golfu gerci tdi sanirim 10 yasinda?
Ben olsam elektrik li araba alirim.ucuza gezersiniz.
Ne kadara sattin golfu gerci tdi sanirim 10 yasinda?
Ben olsam elektrik li araba alirim.ucuza gezersiniz.
Şu an Arjantin gibiyiz zaten. Sadece açıklanan rakamlar gerçek değil, hamdolsun Müslüman yalan söylemez.
Sünnetsizlerin gavur parasını da aldık, hamdolsun Müslümanın sırtı yere gelmez artık...
Neymiş ev ve araba gece yarısı bile satılıyormuş, uçuyoruz...
Sanki Arjantin de ev ve araba satılmıyor.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Dünyaya bir kere geliyorsunuz. Burada bir altyapının kurulmasını beklemektense, hazır kurulmuş bir yerde yaşamak insana daha cazip geliyor.
Bazen işe bisiklet vs gibi araçla gitmeyi hayal ediyorum sonra yol olmadığını, asla olamayacağını fark ediyorum. Üstelik trafikte öküzün biri tarafından ezilebileceğim aklıma geliyor. Vazgeçiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TL devalüe oldukça alım gücü azalıyor. Avrupa ya da Amerika ya 10 gün tatile gidin ne demek istediğimi anlarsınız.
Çocukluk arkadaşım yabancı firma da Meksika da çalışıyor. Dün konuştum kendisi ile, Meksika şu an daha iyi diyor. Geçen yıl 1 dolar 19.50 peso iken bu yıl 19.60 oldu diyor. Stabil para olunca herkesin yüzü gülüyor diyor. Renault fluence 2nci el almış 50 bin TL civarı :-)
Siz çok fakirsiniz, bizde o araba en az 200bin dedim, güldü...
Nitelikli işgücü olsa ne olucak.fabrika uretimmi var.neden yatirim yok.
An itibariyle ben de arabamı sattım ve hatta kirada oturuyorum. tüm paramla yatırım yapıyorum. Mülkiyetsiz yaşamı savunuyorum.
Elon Musk bile 7 tane malikanesinin hepsini satıp 38 metrekareleik prefabrik eve yerleşti. ve tüm parasıyla yatırım yapıyor. Benzer kafadayız ama o benden daha şanslı çünkü fırsatlar ülkesinde yaşıyor.
Bizim milleti bitiren ve zihnen fakirleştiren şey mal mülk sevdası
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri