Sayfa 116/917 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 921 - 928 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    aynen öyle oldu 7,80 ortalama maliyet vardı 6,17 ortalamayla çıktım
    6,14 den SODA aldım..
    Umarım zararınızı biran önce çıkarırsınız. Sizinde burdaki tüm yorumlarınızı okudum. İyi hareket çekmişsiniz yine.. Şuan daha çok kutpo alabiliyorsunuz. Tabi sütten agzınız yandıgı için büyük ihtimalle bulaşmıyacaksınız. Haklı olarak. Fakat ben buralardan satamam zaten zarar büyük.. Bide zararına satmak alışkanlık haline gelirse 1 yılda tüm portföyü sıfırlarız. Allah korusun.. Bol kazançlar saglıcakla kalın.

2. Yıl yüksek:9,42 / yıl düşük şu an: 6,10

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Umarım zararınızı biran önce çıkarırsınız. Sizinde burdaki tüm yorumlarınızı okudum. İyi hareket çekmişsiniz yine.. Şuan daha çok kutpo alabiliyorsunuz. Tabi sütten agzınız yandıgı için büyük ihtimalle bulaşmıyacaksınız. Haklı olarak. Fakat ben buralardan satamam zaten zarar büyük.. Bide zararına satmak alışkanlık haline gelirse 1 yılda tüm portföyü sıfırlarız. Allah korusun.. Bol kazançlar saglıcakla kalın.
    size özelden de yazdım sayın cengo
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    size özelden de yazdım sayın cengo
    Okudum sevgili acemi,eyvallah.. Ben buralardan satıp hisse degiştirmek istemiyorum. Eger bi golde ordan yersem büyük buhrana girerim. Zaten psikolojim harabe olmuş.. Yani zarar katmerli... Mal fazla. Benim gibi 8-10 kişden toplam 1 mil.yakın malı topluyabilrse hareket temmuz gibi başlıyabilir. Tabiki iyi bir 6 aylık lazım. Bu rakamlardan toplandıgı aşikar ama 1000-2000-3000 gibi mallar geliyor. Çokta satan yok zaten.onlarda 3-5 gün önce alıp daldan dala konanlar satıyor...yoksa yüklü mal gelmiyor tahtacıya..işlemlerin çoguda kendi kendine kademelere mal veriyor.. İşin garibi 7-8 ay ewel 12-15 fiyat verenler buralardan kutponun yüzüne bile bakmıyor.. Ama iddaa ediyorum bu işten ben çırak çıkmıycam..

5. Hernekadar %15 e yakın zarar olsada kutponun fiyat olarak diplere yakın yerlerde oldugunu düşünüyorum. Bu fiyatlardan satarsak daha aşşalardan malı geri koyamayabiliriz diye düşünüyorum. Özellikle yüklü malda isek. Yatırımları bitip üretimi arttırmış bir kutpodan hayal kırıklıgı bir ilk çeyregi spek haddinden fazla olarak iyi degerlendirdi. Zaten son 1 aydırda oda ilgilenmiyor tahtayla sanırım. Adamlar büyük ihtimalle akşamdan emirleri alış ve satışları kademelere yerleştirerek başka tahtalarda trade yapıyordur büyük ihtimal. Akşam kutpoya da belki bigöz atıp nekadar emirler gerçekleşmiş nekadar lot arttırmış onu kontrol ediyordur sanırım.. Otokar ve kutpo 100 bn olan endex te bırakın para kazanmayı bide katmerli zarara soktu yaaa bizi çıldırmamak elde degil. Yaaa nasip.. Bu endex le ucuz başka iyi hisse kalmadı. Sayın spek mecbur bekliycez kusura bakma.

6. Buranın speği küçük tahta için çok büyüktür.
    Yıllarca topladı aylardır dağıtıyor. Birinci çeyrek; yatırımını tamamlamış KP, ülkenin doğruysa ciddi büyüdüğü dönemde sıfır çektiyse iyi değil.Benzer bilanço gelirse,başladığı yere gelir.İşte spek o zaman toplamaya başlar, orjinal rakamlarından.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Bone chına çok büyük bir yatırımdı ve ordan bilançoya karlar yansımadı ayrıca dünyanın enbüyük porselen üreten bir şirketin bu özsermaye ve halka açıklık görüntüsü ile çift hanelerde olması gerektigini düşünüyorum. İkinci çeyrekten itibaren kar patlaması yaşanabilecegini düşünüyor ve büyük çok büyük potansiyel oldugunu düşünüyorum. Beklentim buyıl olmasada 2018- ve daha ileriki yıllarda 50 mil. Fazla yıllıklarda kar yazabilecegini düşünüyorum. Saygılar..

8. Bir süre öncesine kadar bu kağıdı taşıyordum, 3 seneden fazla. TL bazında iyi, dolar bazında orta bir karla çıktım.
    Burada anlatılan pembe tablocuları hep ikaz ettim, KP geçmişinde benzer olay çok, maalesef tek patron döneminde değişiklik yok.
    Söyleminize gelince; bone zaten yıllardır porselencilerin ürün gamında var, Çin'den belki de üretimden daha ucuz maliyetle ithal ediliyordu.
    Öyle büyük yatırım falan da değil, 12-13 milyon dolarlık bir bütçesi vardı. KP zaten satabileceği kadar bone satıyordu, etkisi hangi firmadan satıldığına bağlı.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 116/917 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •