Originally Posted by
Tbey35
Hamza, ilk önce yazdıklarını anlamak için mütercim bir tercümana ihtiyaç var. Aslında istediğin zaman gayet düzgün yazabiliyorsun. Bu alışkanlık ya da inat neden? Zikrettiğin bu fonların isinlerinde atak ya da agresif yazıyor da yönetimleri de isimleri gibi agresif mi? Bu sonuca nasıl vardın? Bizi aydınlatırsan sevinirim.
yazıda sahilde '' instadan '' derken instagramı kastettim , orası biraz kafa karıştırıcı olmuş. insta = instagram . bi dahakine dikkat ederim. not alındı.
O fonların isimlerinde atak , agresif yazması öyle rastgele ben dedim oldu ile olmaz. Fonlar kurulurken ya da kurulduktan sonra stratejilerinde bir değİşikliğe gittİklerinde isim de değiştirmek isterlerse veya başka bir sebepten yeni bir isim almak isterlerse falan filan SPK - ı sani hazretlerinin onayından geçerler. SPK ı sani hazretlerinin huzurunda sorgu suale çekilirler niye bu ismi koyuyorsun amaç ne ? Sonra SPK - ı sani hazretleri onay verirse o ismi kullanabilirler. Bu birinci çinko yanıt. Daha dur üçüncü çinko ile tombala var sırada.... arada da adriano celentano dinliyorum haaa... Bir föna yatırım yapmadan önce iyicene onu çeşitli kanallardan mıncıklarsın. İzahatnamesini güzelcene kurcalarsın , fön yönetimi ile çeşitli kanallardan iletişime geçersin iki yol muhabbet edersin , hele üst düzey istihbaratçıların kullandığı teknikleri biliyorsan fonla ilgili konuştuğun kişinin ruhu duymadan bir iki cümle ses tonu soru ile onun kişiliği hakkında da bilgi sahibi olacak şekilde emersin düşüncelerini sonracıma fonu yönetecek olanların peşine dedektif takar izlersin nasıl insanlar alışkanlıkları ne falan yok ohaaa o kadar da değil tabii , sonracıma fonla ilgili basın yayın organında sosyal medyada falan çıkan yayın varsa onları kurcalarsın. Bu ikinci çinko ... Hangi portföy yönetim şirketi yav biz fonun ismini şöyle koyalım makyaj yapalım da içeriği aslında farklı şekilde yönetilsin der ? doğan görünümlü şahin mi bu ? Koskoca portföy yönetim şirketi böyle bir manyaklık yapar mı , yapabilir mi ? Ha şimdi diyeceksin ki eee tacirler portföyün TCD değişkeninde değişken yazıyor fakat hep hisse taşıyor , bence deme çünkü ikisi farklı şey. Şimdi biri agresif değişken demiş diğeri atak değişken yani bir mesaj veriyor yatırımcıya. Sadece isme bakıp yatırım yapılmayacağına göre dönüyoruz birinci çinko ile ikinci çinkodaki yazdıklarıma... Bu da üçüncü çinko. Şimdi tombala diyeceğiz ; bana bunu yazmadan önce niye gidip güzelcene araştırma yapmıyorsun ? Yatırım işi ultra dikkat özen gerektiren bir süreçtir. Şimdi bu yazdıklarımı anladın da yeterli mi oldu yooo hayır olmamalı . Çünkü anlamak asla yetmez , anlamlandırmak da gerekir. Anlamak ve anlamlandırmak birlikte olursa bir değer ifade eder. Onun için de gerçeğe ulaşmak gerekir , gerçeğe ulaşırken de doğru süreç izlenir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri