sevgili radyocu hocam bu dengesizler şu kırizin başlarında da aynı şeyi yaptılar digerleri epey yol aldı bu hınzır daha sonra gaza bastı ben o zaman diger gidenleri vermiş onlarla almıştım ama bu sefer elimizi kolumuzu bagladı bu hınzır şimdilik güzel giden hisseler var onları bir süre sonra bu gafura gömecem onu bekliyor şimdilik elimdekilerle yetinmek zorundayım umarım digerleri hızlı gider de gömü nasıl oluyor görür bu zart zurt milis.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bagfas ta iyi bilanco gelmis. 58 milyon 9 aylik kar gelmis... Gecen sene ayni donemde 112 milyon zarar vardi. Satislar, brut kar, FAVOk guzel bir sekilde artarken borclar azalmis. Ekurinle yarin tavan gitme de gorureyim seniKesinlikle YTD
rica ederim sevgili dostum bu düzenbazlara yem olmayalım diye ben kendi adıma önceki sermaye artışında yaptıklarını ve endeks haricinde hareketlerine dikkat etmelerini ve bıktım yeter dedikleri anda bu hokkabazların götüreceklerini bu yüzden unutup sabretmeleri gerekir diye bir dilegimi daha önce paylaştım benim bu huysuzda şimdilik 700 lotum var pörtföyün çok azı bunda önceki çıkışında portföyün yarısını gömmüştüm gene aynı nakaratı uyguluyor ve ben de aynı şekilde bunlara gömüye hazırlık yapıyorum kısmet bakalım bundan önce alcar bryat marşal fmızp vardı şimdi yok onların işleri bence bitti şu aralar diger bedelsiz beklentililere yattım hayırlısı bakalım.
Üstadım şimdi küçük yatırımcıların elindeki malları bunlar nasıl tesbit ediyor.
Hepimiz farklı kurumlar üzerinden alım satım yapıyoruz.
Aklıma şöyle birşey geliyor.
Ya, bu aracı kurumlar üzerinden fişleniyoruz, ya da kurumlar üzerinden hisseler dağınık görünmesinden tahta sahibi baski kurmaya devam ediyor.
Bütün şirketler, aracı kurum çokluğu ile islem yapiyor.
Bunlar da dağınık değil mi?
Yoksa dağınik olmasına ragmen kesretin(çokluk) icinde hepsi toplu mu oluyor.
Yatırımcılara bu haysiyetsizligi yapanlar iflah olmasın ve olmayacaklar.
Türlü hilelerle yapılan işlem ve baskilar helal değil.
Yatırım hiç değil.
Aldatma ve sahtekarlıktır.
Gerci bunlarda bu degerlerin bir önemi yok.
Ölene kadar bu hırsla yasayıp ölürler.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sn aslanselim hocam bu adamlar patronsuz tahtacı degillerdir genelde tahtacı ve patronlar birlikte hareket ederler ve hisselerin çogunlugunu ellerine geçirirler ve hiçbir tahtadaki spek hisselerin egerki bir beklentisi varsa hisseden komple çıkmazlar belli bir kısmıyla al ver yapar ve karlarıyla ya başka gözlerine kestirdikleri hisselerde hareket yapar bu tür ellerinde yogun olan hisseleri kendi haline bırakır veya durgun zamanlarda düşüşüne destek vererek hissenin kıvamına gelmesi için hem toplar hem düşürürler bizler ky oldugumuzdan tahtalara pek müdahale etme şansımız yoktur tahtacılar genelde 7-8 tane kurum kullanır veya degişik kişilerin hesabını da onlar yönetirler örnek vereyim kent gıda pkent bryat fmizp deki tahtacılar yıllardır aynı kişilerdir benim tanıdıgım 90 lı yıllarda çok büyük bir spek vardı bazan söhbetimiz de olurdu çünkü o aracı kurumda bizler de işlem yapardık ve bir muhabbet oluşurdu aramızda ama hiç bir zaman bir spek hareket getirmeden girdigi veya iş yaptıgı tahtayı ky ye duyurmaz 2 kişnin bildigi şey sır olmaktan çıkar derdi onun o aracı kurumda bir odası vardı orada kendi halinde işlem yapardı ve tlefonla başka kurumlardaki işlemlerini de yoluna koyardı .
yani söylemek istedigim hisselerin aracı kurumlarda dagınık görülmesi demek tahtacının henüz istedigi kıvamın oluşmadıgı anlamına gelir egerki hisseyi boşaltmak isterse bu hisseleri belli bir kaç kuruma virman yaparak toplar ky de bu hisse baya toplanmış zanneder aslında hisse çoktan toplanmıştır artık yukarı giderken yavaş yavaş kıvama getirir ve çok az kalan hisseyi de iyice yönlendirir tabi bunda patronun da haberi oldugu için bir de haber düşer ki degme keyfine spegin istedigi gibi yükseldikçe yavaş yavaş mal yedirmeye başlar bu yüzden aracı kurumlardaki dagınıklıga pek inanmayalım onlar tahtacı patronun tezgahıdır bizdeki hisseleri bilmelerine gerek yok hissenin piyasadaki sayısı belli o sayının belli oranı onda oldugu müddetçe kendinden emindir eskiler çok iyi bilir bir zamanlar halil güvener vardı iki şirkete kafayı takmıştı biri söksa biri dogu boru diye bir firma bunların hisselerini ele geçirmiş ve patronu bile olmuştu hatta söksayı tekstil işinden şarap işine çevirmişti diye biliyorum hayırlısı olsun diyelim ve bizler kedinin cigere baktıgı gibi tahtacı ve patronun keyfini beklemeye devam edelim.
hayırlı kazançlar ve geceler dilerim.
Bandırma tavaın gördü, şimd %7 yukaruda, bizimkinden tık yok, oysa geçmişte Bagfs düşerken ondan daha fazla düşmüştü.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri