Sayfa 534/1003 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Tahminimce dun en yiksekler goruldu. Dunya ile birlikte Kasim ayi duzeltmesi bekliyorum.
    Bireysel on
    gorumdur. Elbette Yanilabilirim.
    En yükseklerin görüldüğü düşüncesine kesinlikle katılmamakla birlikte, bu saatten sonra sadece short aç-short kapa yapacağım için haklı çıkmanız sorun olmaz, hatta daha iyi olur, umarım ben yanılırım diyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bütün dünyada ekonomi yönetimleri cebinde para tutan adama DÜŞMANDIR..
    Bu hep böyle idi
    Böyle de olacak..
    Neden ikide bir bir olay çıkarıp faizleri 0 a çekiyorlar ve devamlı orada tutmaya çalışıyorlar sanıyorsun..
    Neden devamlı para basıyorlar..

Trilyonlarca dolar para var..
    Faizler 2-3 bandına bile çıksa nerede ise o borcun 1 senelik faizi dünyada dolaşan paranın tümü olacak..

ABD da enflasyon nereye geldi..Hala 2022 de belki 1 faiz artışı falan geveliyorlar..
    Kısacaz edecez tapering falan derken kısa kısa 15 milyar dolarcık kıstılar..
    Altın maltın coin ler falan sieee diyip gazladılar..
    haklısınız ancak bizdeki durum farklı bizdeki durumda elinde şey tutanlar yatırımlarını şeye dayalı yapanlar mevduatlarını şey üzerinden açanlar kazandı aslında gelir transferi oldu eğer para biriktirmeye karşı olsalardı şeye de bi çözüm düşünürlerdi şakkadanak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Noluyoruz uçuyoruz be Bilen varsa banada söylesin

https://www.izlesene.com/video/ziyne...oyle/10398465#
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tamam dogrudur ama bunun bir noktada sonuclarina katlanacaklar.

bu degismez bir kuraldir.

bu seferki cok daha sert olacak
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bütün dünyada ekonomi yönetimleri cebinde para tutan adama DÜŞMANDIR..
    Bu hep böyle idi
    Böyle de olacak..
    Neden ikide bir bir olay çıkarıp faizleri 0 a çekiyorlar ve devamlı orada tutmaya çalışıyorlar sanıyorsun..
    Neden devamlı para basıyorlar..

Trilyonlarca dolar para var..
    Faizler 2-3 bandına bile çıksa nerede ise o borcun 1 senelik faizi dünyada dolaşan paranın tümü olacak..

ABD da enflasyon nereye geldi..Hala 2022 de belki 1 faiz artışı falan geveliyorlar..
    Kısacaz edecez tapering falan derken kısa kısa 15 milyar dolarcık kıstılar..
    Altın maltın coin ler falan sieee diyip gazladılar..

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    tamam dogrudur ama bunun bir noktada sonuclarina katlanacaklar.

bu degismez bir kuraldir.

bu seferki cok daha sert olacak
    2008 de kapitalism im sonu geldi derken aslında ne olduğunu anlamamıştık tam olarak..
    2008 müthiş bir kırılım noktası oldu..
    Artık klasik ekonomi teorilerinin hepsi çöpe atıldı..
    Para değersiz sonsuz..
    Misal 300 milyar dolarlık evergrade bile en fazla 1 hafta konuşuldu unutuldu gitti..
    Artık ya hep beraber batarız yada pasa basmaya devam deniyor..
    Tek yön var..
    Bakmayın siz FED in faiz artıracam falan söylemlerine..

ABD 2 yıllıklar 0.40 da..
    Yani 2 sene ortalama faiz artık beklentisi sadece 1!!

Piyasa da inanmıyor..

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet göreceğiz bakalım. ben thy ile pgs arasında seçim yaptığımda pgs tercih ederim.
    Hayır anlamadığım şey şu...devletin çöreklendiği her yer arpalık oluyor eninde sonunda..thy sırf kamunun elinde olduğu için %50 iskontolu işlem görmeli...bu konuda bu kadar iddialı konuşuyorum..bankaları görüyoruz.

Bakın şirketler yılların birikimi ile bir süre bozulma yaşamaz..gün gelir o miras tüketilir, sonra zayflamaya başlar..Tcell den biliyorum, yönetici tayfası thy li doldu..gelem adamların çapını da görüyoruz.

Neyse, yazacak çok şey var da..Şukadarını söyleyeyim, hiç bir kamu hissesi almam, soran kimseye de aldırmam..Hele bir iktidar zirvesini yapıp, çöküş trendin girdiyse...her türlü yağma düzeni oluşur bu kurumlarda..aman uzak durun diyorum bu yüzde.

havacılık ta benim önceliğim 1-pgs, 2 tav .... thy -kapsam dışı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hayır anlamadığım şey şu...devletin çöreklendiği her yer arpalık oluyor eninde sonunda..thy sırf kamunun elinde olduğu için %50 iskontolu işlem görmeli...bu konuda bu kadar iddialı konuşuyorum..bankaları görüyoruz.

Bakın şirketler yılların birikimi ile bir süre bozulma yaşamaz..gün gelir o miras tüketilir, sonra zayflamaya başlar..Tcell den biliyorum, yönetici tayfası thy li doldu..gelem adamların çapını da görüyoruz.

Neyse, yazacak çok şey var da..Şukadarını söyleyeyim, hiç bir kamu hissesi almam, soran kimseye de aldırmam..Hele bir iktidar zirvesini yapıp, çöküş trendin girdiyse...her türlü yağma düzeni oluşur bu kurumlarda..aman uzak durun diyorum bu yüzde.
    ben sizin kadar açıkca yazmadım ama gerçekten thy ye hep önyargı ile yaklaşıyorum. Kartal imam hatip de havayolu yönetim dersleri verilmiyorsa eğer pgs nin yönetimi herzaman daha iyi olacaktır.
    Bilanço çok iyi analiz edilmeli diyorum. Dikkatli gözler oralarda bişeyler görür.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    diger kırılım noktalarinı unutuyorsunuz.

ve kırılım noktasının tahammül noktasının sonuna gelmek.uzereyiz.

ozellikle enflasyon noktasinda
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2008 de kapitalism im sonu geldi derken aslında ne olduğunu anlamamıştık tam olarak..
    2008 müthiş bir kırılım noktası oldu..
    Artık klasik ekonomi teorilerinin hepsi çöpe atıldı..
    Para değersiz sonsuz..
    Misal 300 milyar dolarlık evergrade bile en fazla 1 hafta konuşuldu unutuldu gitti..
    Artık ya hep beraber batarız yada pasa basmaya devam deniyor..
    Tek yön var..
    Bakmayın siz FED in faiz artıracam falan söylemlerine..

ABD 2 yıllıklar 0.40 da..
    Yani 2 sene ortalama faiz artık beklentisi sadece 1!!

Piyasa da inanmıyor..
    "yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 534/1003 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •