Sayfa 543/1003 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

bu tabloya baktığımda ben aynı şeyi göremiyorum:

thyao 3.çeyrek 19 da 3.7 milyar tl civarı esas faaliyet karı elde etmiş. 2021 3. çeyrekte 6 milyar tl..

pgsus 3.çeyrek 19 da 1.5 milyar tl civarı esas faaliyet karı elde etmiş. 2021 3. çeyrekte 1 milyar tl..

benim anladığım beklentilere göre iyi performans sergilemiş.. ama beklentiler düşük tutulmuş gibi.. 2019'a göre değerlendirildiğinde ise pgsus bilançosu rakibine göre sönük kalmış. üstelik aradan geçen 2 yılda %50 civarı enflasyon var..diğer yandan ben de zaten spot hisse tutmuyorum havacılıkta..o nedenle tek ilgim bu hisselerin hareketli hisseler olması ve trade'e uygun olması..
    doğru trade için uygun hisselerdir. Ben spottada mal taşıyan bir yatırımcıyım. pgs ile thy büyüklük olarak aynı çapta firmalar değiller. thy alanında dev ama pgs da büyüme vaad ediyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Yonca 10.72 üzerinde kalabilirse saatlik formasyon mevcut hedef 11.02 bandı.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey soldan sinsi sinsi gelecek bakın... bakın çok sinsi gelecek ama 3.20 üstü herkeş onu konuşacak. Kim mi? Tabi ki boynuzlu

Atalım mı cingen gızı?
    senin sinsi ters köşe yapmasın ? çok sevimli duruyor gel gel diyor göz kırpıyor

4. Bademcukler öyle güzel formasyonlar çiziyorki ,
    2 tarafa mehili düzenekler bakalım graflar ne tarafa kırılacak kısa vade.

5. Karar anı geldi çattı, yukarı mı aşağı mı?
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    senin sinsi ters köşe yapmasın ? çok sevimli duruyor gel gel diyor göz kırpıyor
    Boynuzlu. Sinsidir ama tersi pistir. Ben boynuzluda lönk de cort da ekmek yedim tek bi kere terso kaldım, tabi ki bundan sonra kalmıcaz demek değil. Ama ben burdan sinsiyi cortlamam, güldür güldür güldür gelen selin altında galın. Sonra belediye gelse çıkartamaz. Bende gerek yok. Buradan kimseye lönk de demem. Bişey demem. Bilmiyom ben bu işleri sanırım çok. Neyse

CAUTI ağabey. XLEŞ için, demiştik ya bundan sonra tekrar bişey olur / olmaz.

İzliyorum abi tahtaları.

XLEŞ kalkacak, bak gör. x30 dan da fena çıldıracak.

Benim analizlerde zaman yok. Ama zaman harici, kalkacak ve çıldıracak diyorum, bilgine.

Özellikle temeli sağlam kağıtlarda, bi alan satan aç bak. ULAN bofa, ak bilmemne 2 3 kurum HEPSİNDE tek satıcı.

Ben bu filmi görmüştüm abi. Bak bedava para diom, bilançosu iyi olan xleş 3 5 at unut sonra teşekkür edersiniz.

Yüklü girilmez zaten o tahtalara...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bademcukler öyle güzel formasyonlar çiziyorki ,
    2 tarafa mehili düzenekler bakalım graflar ne tarafa kırılacak kısa vade.
    Ben şortken düzeltme gelmez rahat olun, kırmızıya tahammülü yok akşama yeşillenir. bende ilave mi yapıştırırım geçinir gideriz gerçi bi dene jetonumu eksilttim, pala açısından sıkıntı olur mu bilemem
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Boynuzlu. Sinsidir ama tersi pistir. Ben boynuzluda lönk de cort da ekmek yedim tek bi kere terso kaldım, tabi ki bundan sonra kalmıcaz demek değil. Ama ben burdan sinsiyi cortlamam, güldür güldür güldür gelen selin altında galın. Sonra belediye gelse çıkartamaz. Bende gerek yok. Buradan kimseye lönk de demem. Bişey demem. Bilmiyom ben bu işleri sanırım çok. Neyse

CAUTI ağabey. XLEŞ için, demiştik ya bundan sonra tekrar bişey olur / olmaz.

İzliyorum abi tahtaları.

XLEŞ kalkacak, bak gör. x30 dan da fena çıldıracak.

Benim analizlerde zaman yok. Ama zaman harici, kalkacak ve çıldıracak diyorum, bilgine.

Özellikle temeli sağlam kağıtlarda, bi alan satan aç bak. ULAN bofa, ak bilmemne 2 3 kurum HEPSİNDE tek satıcı.

Ben bu filmi görmüştüm abi. Bak bedava para diom, bilançosu iyi olan xleş 3 5 at unut sonra teşekkür edersiniz.

Yüklü girilmez zaten o tahtalara...
    Bankalar ralli edcekse, birileri erken seçime oynuyor diye anlarım bunu..uzak ihtimal değil.

Trade için her zaman fırsatlar olabilir..ama al, düzenli olarak biriktir(3-5 yıl vade) konusunda bankalara hep uzak durulmasını öneririm.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 543/1003 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •