Sayfa 183/614 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    töbe töbe, şimdide tek kalem 370 bini kladırdılar.yeniden 2.82. ytd
    Ortak senin sadece parayı almamışlar, aklınıda almış adamlar. Ordan oraya savrulma sakin ol giderse gider , şirketin ederinden şüphen mi var?
    Bunu satıp ne alıcan herşey uçtu gitti. Nasipten öte köy yok

2. Anlayan varmı, mal mı çıkıyorlar, yoksa gerçekten biri yada birileri alıyormu.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Ortak senin sadece parayı almamışlar, aklınıda almış adamlar. Ordan oraya savrulma sakin ol giderse gider , şirketin ederinden şüphen mi var?
    Bunu satıp ne alıcan herşey uçtu gitti. Nasipten öte köy yok
    Mi16, aklımı almadılar ama paramı çok aldılar.He aynı hareketler,anlamaya çalışıyorum. düzeltme öncesi mal çıkıyorlarsa, satıp biraz maliyet düşüreceğim.
    Bi Rıza'nın şirketleri bide bu kaldı. diğerleri hep uçtu. Arçeliği, şok taşıdım taşıdım, sok m zararına sattım, hepsi uçtu. yanlış tercih yapmışız.ytd

4. Rast gelsin inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Rast gelsin inşallah
    inşallah,2.85'e 840.222 lot koymuşlar.

6. Birileri gelmeden forumun tadını çıkarıp gidelim😂😂😂
    Gerçekten de bunu satıp ne alacaz? Belki de böyle kıstırılmanın da iyi yanı budur. Şimdi zarar etmemiş bir kağıtta olsaydık sıkılıp 50 kere terketmiştik burayı. Bu sayede yapışmış oluyoruz. Ben sayas ı 3.80 de elimde tutuyordum 4.50 ye gelince sıkılıp yer artık deyip sattım 40 a gitti sonra hemen. Bence sabrın sonu selamettir. Ben de 4 üzeri girdiydim ilk. Sonra elime geçenlerle maliyeti 3 ün altına alamasam da yine de düşürdüm. Ya hero ya mero noktasındayım. Uzun vade tutabilirim. Beni korkutan ihlas, sabancı gibi uyuz eşekler. Ve holdinglerin genel pd dd si. Bu gözlükle bakınca durum çok umutsuz gözüküyor ama pendik, limana ortak fln deyince biraz umutlanıyorum. Kutpo ya bakıyorum bazen de o da bizim gibi vizyonsuz bir şirket ama yükselebilmiş operasyonla da olsa.

7. Pol+algyo hadi bize hayırlı olsun hırsızlara sonra takviye .

8. Bu hisseyi av yakalamak için halka açmışlar.Bu holdingin içinde hepsi var. Kİmya, liman, menkul, gayrimenkul holding bunların hepsi fiyatlandı, bir tek polhoş bu yükselişten nasibini almadı.Adamlar sabah tezgahı kuruyor, akşama kadar oltaya takılanı topluyor, ertesi günü yine aynı.Biz sazanlarda ne vakit kavağa çıkma vakti gelecek diye beklemedeyiz.Artık zarardan yemeye başladık.

Sayfa 183/614 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •