Sayfa 577/1003 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuzu şortu nereden açıcak ona bakıcaz , benim ve bazı onun karşısında pozisyon almışlara çekirdek olmamak için net hareketini görmek gerek.
    İyi de altın vuruş açıldığı tarih itibariyle short diyordu kuzu zaten yani düşüş bekliyordu. O zaman daha xu100 1400 altiydi

2. Endeks YÜSELİŞİ %19,73 değer kazanırken XU100 içerisinde 400 küsür senetten anca 100 hisseden sadece 36 tanesi %19,73 ve üzerinde değer kazanabilmiş bunun anlamı sayın sindoma53 da özellikler üzerinde durduğu bademspor giller malımı götürüyor?

3. Boynuzlu spot long pozda ısrarla oturuyorum abey.

Temel ayrı teknik ayrı abey.

Karıştırmıyorum temel portfoyde işlemim yok diyebilirim, viop ayrı tabi.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    sivri cisimlerle bankalara yaklaşma da... başka ne istersen yap...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Eskiden bu forumda da yazardı, defalarca kovuldu.. Şimdi başka bir yerde bir nevi bir tarikat kurmuş kendisine, orada eğleniyor...

Bol bol küfür eden, içti mi kadın forumdaşlara da alenen sarkan...küfürbaz adamın biri..
    Anlatım dilini seven çok kişi var, metaforlar kullanarak ki bu metaforların çoğu belden aşağıdır...Bu allegori üzerinden finans piyasalarıyla ilgili yazıyor...
    ..........

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    kuzunun hatırladığım en başarılı yönü babonun grafiklerini çok iyi okumasıydı. Aslen o grafiklere göre işlem yapsa da sanki ters tezi varmış bizi yazar çizerdi. Hatta bazen geceleri içip içip saçma sapan yazardı. Forumdan kaç kez ceza aldı kovuldu bilmiyorum bile. Garip birde mürid grubu vardı.
    İlginç bir karakter...
    Burada yazıyor mu halen?

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ağalar. ben bıçak işlerini çok seeverim. Taşla bıçak bilerim. Kılı ikiye yarar, sonra onla pis işler yapmam tabi domates salata neyim doğrarım, hanıma arada yardım olsun diye yani.

Neyse bugün nerden estiyse oturdum, bıçakları çıkarttım, kalite de bıçaklarım var he isveç çeliği filan. oturdum bunları bi biledim ki, kılı ikiye yarıyor sonra onu tekrar ikiye yarıyor.

Neden anlattım bilmiyorum bıçakları biledik yani hayırlısı diyelim...
    kurban kım olaki

7. Arkadaşlar para kazanmaya bakın. Bu tür ralliler yılda ya 1 kez olur, ya da olmaz. Sosyalleşme ihtiyaçlarınızı başka yerlerde tatmin edin derim.

Kuzu şunu dedi, kurt kuzuyu kaptı, koyun piyasasında parayı 100 e katlayan var vsvs. Boş işler bu işler.

Daha geçen hafta sidoma ile konuştuk. Petkimde tuhaf şeyler oluyor dedik, şu başlıkta spot ya da vadeli kaç kişi de petkim var, bir elin parmaklarını geçmez. 8 günde en dipten %30 gitti kaşla göz arasında.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ağalar. ben bıçak işlerini çok seeverim. Taşla bıçak bilerim. Kılı ikiye yarar, sonra onla pis işler yapmam tabi domates salata neyim doğrarım, hanıma arada yardım olsun diye yani.

Neyse bugün nerden estiyse oturdum, bıçakları çıkarttım, kalite de bıçaklarım var he isveç çeliği filan. oturdum bunları bi biledim ki, kılı ikiye yarıyor sonra onu tekrar ikiye yarıyor.

Neden anlattım bilmiyorum bıçakları biledik yani hayırlısı diyelim...
    Çağrı çengelli bulmacayı bırak ,
    kuzu gibi şort tarafındamısın yoksa 2 yönlü mü ,
    boğa yı yatıramadığın sürece , o bıçaklar elinizde gezersiniz demedi deme
    bu yüzden bıçaklarını hazır tur , baktın yakalayamıyorsun boğa yı bir balye saman koy kenara.
    kolay gelsin.

Sayfa 577/1003 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •