Ank11 kardeşim prkab da az lotum kaldı.Malum hektor var orada.Artık riskli .Çoğunluğu sattım.Tspor da hikaye uzun.Riske gerek yok.Tspor güvenli liman.....Paramın çoğunluğu tsporda.Prkabları da satınca yine tspor ekleyeceğim.....!!!!
Ank11 kardeşim prkab da az lotum kaldı.Malum hektor var orada.Artık riskli .Çoğunluğu sattım.Tspor da hikaye uzun.Riske gerek yok.Tspor güvenli liman.....Paramın çoğunluğu tsporda.Prkabları da satınca yine tspor ekleyeceğim.....!!!!
Hissenet e veda edeli demek ki çok olmuş.Ege en volesi nin üzerinden yakalşık yıl geçti.Martta bjkas ,mayıs-haziran başı fener volelerim var.En son kablo ve tspor volelerim var.....Artık riske gerek yok.Kablo sattıkça tspor da ekleme yaptım.Dobur çok riskli olduğu için az lotla devam ediyorum orada.Dobur u hiç sorma.PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA.KARLARLA DEVAM EDİYORUM Dobur da....!!!
.............!!!!!!!
Son düzenleme : Madenci Davut; 14-11-2021 saat: 16:05.
...............!!!!!!!!!!!
Son düzenleme : Madenci Davut; 14-11-2021 saat: 16:04.
Orasını hiç sorma.Grupları takip ediyorum.Derinciler bitti.Hasan Meşe ,Hektor As gibi gruplardan ne koparabilirsem kardır mantığıyla bunların hisselerinden de TABANLAR başlamadan vurkaçlar yapıyorum.Sağlam kağıt olarak froto yu beğeniyorum yolu var gibi ama bu hisseler benlik değil biliyorsun.Bana hareketli heyecanlı kağıtlar lazım.Bedelsiz hisseleri de bildiğin üzere öldü.Bir müddet onlar %20-30 arası iner çıkar ,ZİKZAKLAR yaparlar.Bu da beni kesmez.Yolum devamlı olarak sporlarla kesişmeye devam eder önümüzdeki yıllarda.Borsada sporlar bitmek tükenmek bilmeyen bir hazine.Dönem dönem gireceksin bu hisselere.Yaz gelince bu defa da FENER de yine bir hareket bekliyorum.8 .yıl şampiyonluk beklentisi ile.
Lig bitimi fenerden bir miktar alıp yeni sezonu bekleyeceğim.Bu garanti eylemlerimden biri.
Yer İmleri