Sayfa 825/934 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Ank11 kardeşim prkab da az lotum kaldı.Malum hektor var orada.Artık riskli .Çoğunluğu sattım.Tspor da hikaye uzun.Riske gerek yok.Tspor güvenli liman.....Paramın çoğunluğu tsporda.Prkabları da satınca yine tspor ekleyeceğim.....!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Bu sene olur mu şampiyon reis...Ara verme sen ege gübre çürüttü verdiğini geri aldı...Böyle patron görmedim...Egeen de neptın bekliomusn hala...Prkap riskli değilmi şu an...
    Hissenet e veda edeli demek ki çok olmuş.Ege en volesi nin üzerinden yakalşık yıl geçti.Martta bjkas ,mayıs-haziran başı fener volelerim var.En son kablo ve tspor volelerim var.....Artık riske gerek yok.Kablo sattıkça tspor da ekleme yaptım.Dobur çok riskli olduğu için az lotla devam ediyorum orada.Dobur u hiç sorma.PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA.KARLARLA DEVAM EDİYORUM Dobur da....!!!

3. .............!!!!!!!
    Son düzenleme : Madenci Davut; 14-11-2021 saat: 16:05.

4.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Hissenet e veda edeli demek ki çok olmuş.Ege en volesi nin üzerinden yakalşık yıl geçti.Martta bjkas ,mayıs-haziran başı fener volelerim var.En son kablo ve tspor volelerim var.....Artık riske gerek yok.Kablo sattıkça tspor da ekleme yaptım.Dobur çok riskli olduğu için az lotla devam ediyorum orada.Dobur u hiç sorma.PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA.KARLARLA DEVAM EDİYORUM Dobur da....!!!
    Ts de hedfin nereleri var mı düşüncen dostum...Düşerknde taban taban gidiyor başkan
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

5. ...............!!!!!!!!!!!
    Son düzenleme : Madenci Davut; 14-11-2021 saat: 16:04.

6.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Ts de hedfin nereleri var mı düşüncen dostum...Düşerknde taban taban gidiyor başkan
    Daha ligin bitimine çok var.12-13 leri görsün bakarız.

7.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Daha ligin bitimine çok var.12-13 leri görsün bakarız.
    Benim bildiğim tatar tek kağıda oynmaz ...Araştırıyorsundyr sen başka kağıtlarıda...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

8.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim tatar tek kağıda oynmaz ...Araştırıyorsundyr sen başka kağıtlarıda...
    Orasını hiç sorma.Grupları takip ediyorum.Derinciler bitti.Hasan Meşe ,Hektor As gibi gruplardan ne koparabilirsem kardır mantığıyla bunların hisselerinden de TABANLAR başlamadan vurkaçlar yapıyorum.Sağlam kağıt olarak froto yu beğeniyorum yolu var gibi ama bu hisseler benlik değil biliyorsun.Bana hareketli heyecanlı kağıtlar lazım.Bedelsiz hisseleri de bildiğin üzere öldü.Bir müddet onlar %20-30 arası iner çıkar ,ZİKZAKLAR yaparlar.Bu da beni kesmez.Yolum devamlı olarak sporlarla kesişmeye devam eder önümüzdeki yıllarda.Borsada sporlar bitmek tükenmek bilmeyen bir hazine.Dönem dönem gireceksin bu hisselere.Yaz gelince bu defa da FENER de yine bir hareket bekliyorum.8 .yıl şampiyonluk beklentisi ile.

Lig bitimi fenerden bir miktar alıp yeni sezonu bekleyeceğim.Bu garanti eylemlerimden biri.

Sayfa 825/934 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •