Sayfa 467/603 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 4818 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    ganada dönüşüm yapıyoruz dedi şirket, onlardan aldığım bilgiye göre eğer bu dönüşümü tam yaparlarsa gana hükümetine maliyeti yüzde 50 düşer dediler. 22 türbinin 7 sini biz dönüştürdük eğer isterlerse 15 türbinide onlar değiştirecek, maliyet azalacağı için ben de en fazla yüzde 25 indirim bekliyorum, tabii bu olursa muhtemelen ganada başka santralleri de konuşacağız... cemil bey yıllık 1000 mw yeni santral düşünüyorsa eğer, belki sürpriz bir yerlerden santral haberi gelir, çünkü şubatta özbekistan bitiyor bize yeni umutlar lazım
    Tesekkurler paylasim icin. Ganada kapasite artirimi olursa bu indirimlerin onemi kalmaz zaten.gerci su durumda bile 2 yil sonra degisecekse dogmamis cocuga don biciyoruz.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Aksen portföydeki ağırlığını yeniden yüzde 40 a kadar çıkardım.
    Bu arada başka hisseler aklımı çelmez ise Yıllık bilançodan önce yavaş yavaş yüzde 60 a kadar artırmayı düşünüyorum.
    Ukrayna'da bir gelişme olursa yüzde 80 e kadar da olabilir.
    Borsada en güvendiğim hissem Aksen. Benim için hep güvenli liman oldu. Çünkü:
    Yönetime güveniyorum.
    Şirkete güveniyorum.
    Şirketin yatırımlarına güveniyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Bu arada başka hisseler aklımı çelmez ise Yıllık bilançodan önce yavaş yavaş yüzde 60 a kadar artırmayı düşünüyorum.
    Yönetime güveniyorum.
    Şirkete güveniyorum.
    portfoyunuzun agırlıgı bizi hiç ilgilendirmez sayın playmaker ...lütfen yönlendirici yorum yazmayın.....

Alıntı Originally Posted by condansator Yazıyı Oku
    portfoyunuzun agırlıgı bizi hiç ilgilendirmez sayın playmaker ...lütfen yönlendirici yorum yazmayın.....
    Ben burada adet yazmamışım. Fiyat yazmamışım.
    Çatacak yer arıyorsunuz herhalde.
    Buna benzer yorumlar forumda sıkça yapılır. Ben şahsen rahatsız da olmam. Hatta portföyünü yazan da olur.
    Forum ilkelerine aykırı olmayan yorumlara kısıtlama koymak sizin haddinize mi? Varsa öyle bir durum yönetime şikayet edersiniz.

Böyle ukala yorum gelince şahsınıza ait geçmişte yorumu da burada paylaşayım. Belki utanırsınız. Sizin kaötan aldığınız sattığınız kimi ilgilendiriyor o zaman.

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Yönetime güveniyorum.
    Şirkete güveniyorum.
    Belki siz benden tecrubelisinizdir ama 1 veya 2 hissede olmak bizim ulkede biraz tehlikeli degilmi hocam

Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    Belki siz benden tecrubelisinizdir ama 1 veya 2 hissede olmak bizim ulkede biraz tehlikeli degilmi hocam
    Yüzde yüz doğru söylüyorsunuz.
    Biraz sizin risk alma iştahınızla ilgili bir durum aslında.

Normal olanı yüzde 70 ile uzun vade beklentisi olan sağlam hisseler.
    Yüzde 30 da risk alabileceğiniz büyüme potansiyeli olan küçük-orta boy şirketler şeklinde olmalı.

Portföyü bu şeklide böldükten sonra yüzde 70 ve yüzde 30 içerisine kriterlere uyan dilediğiniz sayıda hisse alabilirsiniz. En doğru yatırım tarzı bence de budur.

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Yüzde yüz doğru söylüyorsunuz.
    Biraz sizin risk alma iştahınızla ilgili bir durum aslında.

Normal olanı yüzde 70 ile uzun vade beklentisi olan sağlam hisseler.
    Yüzde 30 da risk alabileceğiniz büyüme potansiyeli olan küçük-orta boy şirketler şeklinde olmalı.

Portföyü bu şeklide böldükten sonra yüzde 70 ve yüzde 30 içerisine kriterlere uyan dilediğiniz sayıda hisse alabilirsiniz. En doğru yatırım tarzı bence de budur.
    Benimde benimsedigim yontem buna yakin.yeni yatirim yapan olan yada potansiyelinin cok altinda fiyatlanan hisseleri secip yavas yavas toplamak.aksen de yatirimlar hic bitmeyecek gibi duruyor sanirim uzun yillar daha buradayiz.

Yatirim tavsiyesi degildir.

8. Özbekistan'dan devasa bir favök beklentisi olduğunu bizzat şirketin yatırımcı toplantısı notlarında gördükten sonra ve ortaya çıkan rakamları hesaplayınca dolar bazlı kabaca %50 favök artışı nedeniyle ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Beklenildiği gibi iyi bir yıl olur umarım.

Sayfa 467/603 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •