Sayfa 225/1002 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Kasım ayında yapılacak toplantının ardından faizlerin düşüp düşmeyeceği ise merak konusu.

MERKEZ BANKASI PPK KASIM AYI TOPLANTISI NE ZAMAN?

TCMB Para Politikası Kurulu, 18 Kasım Perşembe günü toplanacak. Karar aynı gün saat 14.00'te açıklanacak.

bu toplantı sonucunda yaklaşık 100 BP lık bir indişrim yapılacağı konsunda piayasada bir konsensüs varmış
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere otogaza 25 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. (PÜİS)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

çanakkale köprüsü için:

geçmeyen araç başına 370 tl devlet verecekmiş..

cebimizden para çıkmayacak yani..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    çanakkale köprüsü için:

geçmeyen araç başına 370 tl devlet verecekmiş..

cebimizden para çıkmayacak yani..
    Su israf nedir ki ya
    Bi kere Ben
    Bikac bin hadi yuzbin zengin birey diyelim Senede iki uc ayvacik asos behramkale yazligina 1saat hizli gitsin diye jipine binip, Yani buna niye borclaniyom Abi? Delimiyim
    Bi kere o bolge askeri stratejik kolay kolay gelisemez
    Bosa masraf
    Adamin deniz keyfine o miktar kadarlik gidayi bi kere mutfagimdan kaldiriyom

5. Zengin ulkeler fakirleri soyle somuruyo
    1 internet oyunlari
    2 uzun calisma saatleri Yorgun vucut dogru fikir yurutemez
    3 zayif beslenme Acsan kafa calismaz

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Garanti BBVA/Baştuğ: Türkiye’ye bugüne kadar yapılmış en büyük yabancı sermayenin yatırımcısı konumundaki BBVA’nın bu kararı, ülkemize ve potansiyeline duydukları güveni teyit etmekte ve uzun vadeli, kalıcı yatırımcı olma kimliğinin de altını çizmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 225/1002 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •