Sayfa 668/1003 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yonca,eregl,ısdmr,sasa
    istediğim düzeltme gelirse tuprs dapozisyon alıcam.
    Tuprs düzeltme aralığı beklentiniz nedir sayın sindoma?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şuan herkesin gözü yonca da, bu haber de aynı geçmiş yıllarda modisin haberi gibi, o zaman da yoncayı tavana kitlemişlerdi, ondan sonra Altay bistte durmaksızın satış geldiydi, sene kaç tı hatırlıyamadım, inşallah aynısı olmaz
    Yonca mart nisan ayında 6.50 leri gördüğünde dolar bazlı daha ucuzdu. dolar o zaman 8 civarıydı. 0.8 0 cent ediyordu nerdeyse. neden o zaman alacam demedi de şimdi açıkladı. tam bir organize iş.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şuan herkesin gözü yonca da, bu haber de aynı geçmiş yıllarda modisin haberi gibi, o zaman da yoncayı tavana kitlemişlerdi, ondan sonra Altay bistte durmaksızın satış geldiydi, sene kaç tı hatırlıyamadım, inşallah aynısı olmaz
    2018 olabilir mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Tuprs düzeltme aralığı beklentiniz nedir sayın sindoma?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İlk etap 150

5. son mohikanın short ısrarı nedir anlamadım? uzun zamandır short diye ısrar ediyor. Aslında kasım da borsanın ralli yapacağını 2 ay önce söylemişti ama bu ralliye kendi de inanamadı sanırım sonrasın sürekli short denemesi yapıyor. Bişey değil takipçileri stop olma özelliği olmayan tiplerse ciddi zarar ederler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    son mohikanın short ısrarı nedir anlamadım? uzun zamandır short diye ısrar ediyor. Aslında kasım da boranın ralli yapacağını 2 ay önce söylemişti ama bu ralliye kendi de inanamadı sanırım sonrasın sürekli short denemesi yapıyor. Bişey değil takipçileri stop olma özelliği olmayan tiplerse ciddi zarar ederler.
    dert ettiğin şeye bak, adamın müritlerini düşünüyorsun...bu tür birinin peşine takılma sevdalısı adamlar ne kadar erken batarsa, hem kendileri, hem de ülke için o kadar faydalı olur.

öte yandan birisi çok net ifadelerle şuranın üstü yok, buranın altı yok diyorsa...bir yanlış tüm doğruları götürür misali, dünyaları bilse benim için önemi olmaz..bir şey bilmiyor demektir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    dert ettiğin şeye bak, adamın müritlerini düşünüyorsun...bu tür birinin peşine takılma sevdalısı adamlar ne kadar erken batarsa, hem kendileri, hem de ülke için o kadar faydalı olur.

öte yandan birisi çok net ifadelerle şuranın üstü yok, buranın altı yok diyorsa...bir yanlış tüm doğruları götürür misali, dünyaları bilse benim için önemi olmaz..bir şey bilmiyor demektir.
    kimsenin zarar etmesini istemem ancak tabi sonuçta kendi hataları olur ve belki onlar için bu tür zararlar ilerisi için daha faydalı olur. Birçoğumuz geçmişte yaptığımız zararlar ile kendimizi geliştirdik, strateji oluşturduk.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. gece seansında tavan kaç viopta ?

Sayfa 668/1003 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •