Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...

2.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...
    Hisse ve hisse fonlari tarafinda guzel bir getiri söz konusu.
    Konuşup da buyusu kacmasin
    Saygilar.

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Deneme amaçlı fonlara mkk üzerinden koyduğum, ve cuma günü kaldırdığım blokaj ziraat bankasından henüz kalkmadı, ilginç olarak mkk'da da ilgili fon varlıklarım arasında gözükmüyor, mkk yatırımcı sitesinde, Tasarruf hakkı bulunmayan kıymetler kısmında, "Kıymet rehne verilmiştir." şeklinde duruyor. 1-2 gün daha bekleyip değişmezse, şubedeki müşteri temsilcimle görüşeceğim.

Fonlara blokaj koyma konusunu merak eden ve özellikle kısa vade fon al sat yapanların dikkatine.
    Peki fonları acil olarak satmak istesen ne olacaktı? Bir de işin bu yönü var.

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    kalani beklet iptal et yada tumunu iptal et secenegi etkilemistir diye dusundum ama sizin seceneklerde ya bu yok yada gozden kacmis olabilir mi
    " Talimatları iptal et", " Bekleyen Emirler " v.s tabii ki var. Ama ben kullanmadım

5. Son Ekim ayı dağılımlarına göre tahmini getiriler

NNF 2,78
    OPH 2,62
    MAC 4,22
    AHI 4,02
    OPB tahmini 1,20 (hisse tarafından 0,85)

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Peki fonları acil olarak satmak istesen ne olacaktı? Bir de işin bu yönü var.
    Bende deneme maksatlı yapmıştım, ama anladığım mkk blokaj çözme sistemi (güncelleme, eşleştirme vs), aracı kurumlarla pek verimli çalışmıyor.

konu basligi yatirim fonlari...

Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bizimkinden illa birisi secilmesi gerekiyor.
    Sizin firma ile ilgili bir sikinti var sanirim. Degistirin, parayi havale edin baska hesabiniza onlar utansin bence...

kendi hatalari ile kaybettiler iste, bu kadar basit..

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    " Talimatları iptal et", " Bekleyen Emirler " v.s tabii ki var. Ama ben kullanmadım
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 707/1002 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •