Sayfa 684/1003 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aynen ya o alacağım dese USD bazlı karda neredeyse 3 te 1 fiyata alacak vay be ne tüccarmış deriz...ama bunların işi bir tuhaf...

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Ferit ŞAHENK dese geri alım yapıcam diye anlıyacam ama
    3 usd den sattım üstünden 7 sene geçti,
    şimdi 1,2 usd den geri alayım eski bankamı.

2. Kalinlastirdigim yer bana mi yazildi
    Uzerime alarak cevap vereyim:Bugun 50bin zarar ettik diyelim yeni eve geldim aksam seansina bakmadim
    Viop benim gelir bekledigim bir i$ degil ,zaten her gun pozisyonda acmiyorum
    Ben bugun zarar etmemis olsam tersine 50bin kar etmis olsa idim degisen bir sey olmuyacakti
    bu pozisyonda 50bin yada 100bin zarar banada zarar verecek olsa zaten stop koyarim
    bu pozisyonu actigimda normalde Kar al emri girmistim son anda sildim vardir herseyde bir hayir
    bugun %8 aldilar bu demek degil ki yarin almiyacaklar bankalarin temmettu kisitlamalari ile ilgili bir seyler donuyorsa belki sabah 9.30 da bu haber gelicek yarinda %10 alicaklar yani belki bugunler iyi gunlerimiz
    soyledigim gibi pozisyon acarken kar yada zarar benim gunluk yasamima zarar vermiyecek sekilde risk/ zarar alirim
    bu pozisyonda biraz da inat var ha 2000 e mi goturecek teminat var gotursun kapatmiyorum
    2500 e mi goturecek buyursun gotursun gene kapatmiyorum
    Yaptigim dogrumu elbette hayir

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Bazılarının canı yanmış, bazıları ise acımadı modunda..mevzu bu değil..yıllık ortalama getiri düşüyor bu yanlış hamlelerle..mesela yıl boyu doğru işler yaparak %50 kazanmışsın, sonra iki günde %30 geri veriyorsun...intihar edecek bir durum yok, kardan kaybediyorsun, ama boşa kürek çekmiş oluyorsun...zamanı heba etmiş oluyorsun, bu da az buz bir kayıp değil yani.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Bear Abi bankalar ve hisseler gercekten ucuzdu
    yani adamlarin bunu yapmasi gayet normal
    Ama insanlarin kafalarini allak bullak ettiler guven kalmadi
    Yok damak istifa yok MB gorevden al vs vs
    20 liradan islem goren eregli 3.5 -4tl temettu vericek
    13.50 den islem goren isdmir 1.29+ 2.5 tl temettu vericek
    Su temettuler baska bir ulkede olsa herhalde hisselerin suanki fiyatlari en az 4 5 kat fazlasi olurdu

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Ferit ŞAHENK dese geri alım yapıcam diye anlıyacam ama
    3 usd den sattım üstünden 7 sene geçti,
    şimdi 1,2 usd den geri alayım eski bankamı.

İspanyollarda anlaşılan
    pahalı aldık
    şimdi ucuzdan kalanını alıp ortalama yapalım diyorlar.
    Bugun 11.60 dan alanlar kabaca 1.15$ dan almis oluyor gazeteci 3 sefer faiz indirip 2020 mart ayinda dolar 15 lira oldu diyelim
    BBVA 12.20 den satacak olarak 0.80$ danmi satmis olucaklar ? kar bunun neresinde
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu işte bir iş var...

birinci çeyreğin sonu diyor ölme eşşeğim ölme...

yarın çıkmasının hiç bir manası kalmadı...

mart sonuna 4.5 ay var...

12 liradan alıp 12.20 ye bbva ya satıcam diyemi beklicem 4.5 ay...

kriz oldu yan yattı çamura battı derlerse ne olıcak...

alıcak adam koc grubu gibi yapar...

bugun acıklar yarın alıma baslar...

4. 12.20 zaten kesin gelir yarina. sabaha bir aksilik olmazsa vadeli fiyatladi bunu. Sonra bankanin 12.20 den almaya gonullu oldugu malı ben niye daha yukardan alayim. Neyse bu isler karisik oyun icinde oyun, dahada icinde bir oyun var.

5. Aslinda Bugunku zarari size yazmak lazim
    Yillardir uyeyiz bu forumda 1 kisi su hisseyi yazdi diye donup 1 lot bile alim yapmadim
    Ykb sordugumda Stop yok sonuna kadar devam demis olsaniz asagiya emir yazmayip direk aktif den alicaktim o gaz ile birazda yuklu diger hisse yapardim bu shortlara hic gerek kalmazdi

yazdim ve yeniden yazayim Nosfecagri ve Abka gercekten tebrikler
    Mali alip uzerine sapa saglam oturdunuz ve guzel kar yazdi Gule Gule harcayin
    ilerleyen zamanlarda insallah kat kat fazlasini kazanirsiniz
    Tarikat kurun ilk murdiniz benim

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen öyle ustadlar kar zarar kardeş ben de bir günde 120k para bıraktım masada mart ayında, dersimi aldım dedim 100 kontrat short vardı 1810 maliyetli bu sabah da anında kapattım yani kar zarar kardeş bu işlerde. Ha hedge için acmistik yine açarım ne tarafa giderse algı oluşuyor terse donmemen için her şeyi yapan tipler türüyor.

Tuoras 70 lira adam gelmiş 40 diye sayfalarca yazı yazıyor başlıkta. Ayıp ya. Yüzsüz utanma da yok.

Ha olur gider eder iddia olmaz burası borsa biz de analiz yapıyoruz düşünüyoruz ediyoruz sonra patlıyor stop oluyoruz nedir abi ne olacak ki ama iddialı yazan başkasını etkilemek isteyen direk belli oluyor ve çok iğrenç bence.

Ben sn. Abka yi tebrik ederim. Kendimi de tebrik ederim çok uzun süredir ısrarla taşıdım, o kadar hakkım. Ama hani kimseye kafayı takmayın biz dahil ve kendi kararınız dışında kimseyi şey etmeyin inşallah en kısa sürede zararlar çıkar bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bear Abi bankalar ve hisseler gercekten ucuzdu
    yani adamlarin bunu yapmasi gayet normal
    Ama insanlarin kafalarini allak bullak ettiler guven kalmadi
    Yok damak istifa yok MB gorevden al vs vs
    20 liradan islem goren eregli 3.5 -4tl temettu vericek
    13.50 den islem goren isdmir 1.29+ 2.5 tl temettu vericek
    Su temettuler baska bir ulkede olsa herhalde hisselerin suanki fiyatlari en az 4 5 kat fazlasi olurdu

hem bankalar hem x30 hisseleri tamam çok ucuz ama sırf bugün değil ki?

dön 1 ay önce burada ve diğer yerlerde yazılanlara bak ne konuşuluyordu şimdi ne konuşuluyor.

mart ayında olan ve bu gün olan gibi manipilasyonlar
    herkesi iyice soğutacak sonunda kendi başlarına kalacaklar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aynen ya o alacağım dese USD bazlı karda neredeyse 3 te 1 fiyata alacak vay be ne tüccarmış deriz...ama bunların işi bir tuhaf...
    Neden sahenk alırsa normal,İspanyolca alırsa garip oluyor yaww anlayamadım,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    normal şartlarda artık GARAN'ın 2022 ilk çeyrek sonuna kadar 12,20 TL yi geçmesi mantıksız olur...diyelim geçti gitti 15-16 TL oldu...kim gider o zaman elindeki GARAN'ı 12,20 TL den BBVA'ya verir?

Sayfa 684/1003 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •