Sayfa 221/339 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

  1. SN THUNDERBOLT logo dan pahalı filan demedim yazılım ve teknoloji şirketlerde F / K ortalaması 30 / 31 oluyor logoda ortalamanın altında 21,03 ucuz fonet daha da altında 14 ,57 ortalama ile en ucuzu sayılır geçen sene kar daha az olduğu halde fonetin F / K oranı 24 / 25 lerde oluyordu şimdi daha ucuzladı her dönem bilançosunda karını artırarak yükseltiyor 2021 de alınan yazılım ihalelerinin 2022 de karlarını daha iyi hissettirecektir teknoloji ve yazılım şirketlerinde sanayi şirketlerine göre kar marjı çok yüksek olduğu için 30 f / k oranı nın altı ucuz kalıyor .
    yatırım tavsiyesi değildir

  2.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    SN THUNDERBOLT logo dan pahalı filan demedim yazılım ve teknoloji şirketlerde F / K ortalaması 30 / 31 oluyor logoda ortalamanın altında 21,03 ucuz fonet daha da altında 14 ,57 ortalama ile en ucuzu sayılır geçen sene kar daha az olduğu halde fonetin F / K oranı 24 / 25 lerde oluyordu şimdi daha ucuzladı her dönem bilançosunda karını artırarak yükseltiyor 2021 de alınan yazılım ihalelerinin 2022 de karlarını daha iyi hissettirecektir teknoloji ve yazılım şirketlerinde sanayi şirketlerine göre kar marjı çok yüksek olduğu için 30 f / k oranı nın altı ucuz kalıyor .
    yatırım tavsiyesi değildir
    Sayın kartopu

    Ben size demedim.

    Yazınızı alıntıladım. Bir arkadaş pahalı dediği için göstermek amacıyla.
    Kusura bakmayın yanlış anlatmisim.

    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

    SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. Hisse ucuz Muş fk dan dolayı tavan tavan gidiyor 😅pahalı kardeşim pahalı kv li beklenti yok uv düşünenlere birşey demem endeks 40 bin puan yükseldi bu 15 i bile bulamadı çohunlugun maliyeti bile çıkmadı ytd



  4. Haftalık lineer usd



    Tekerrür ederse.... İnşallah..

    İyice pahalı olur

    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

  5. endeks güniçi düzeltmesinde bile gg başı oynuyor 9 10 liralara gelde full sepet yapalım uv de elbet çıkacaksın fonet efendi süründürmeye devamm ytd

  6. #1768
    borsa çıkarken diğer kısmı güzel mal verdi. bu mallar spek mallarıydı. şimdi tekrar gömmesi ve toplaması lazım. günün en düşüğünden kapatır genelde. endeks bir inerse bu beş inmesi gerekir. huyu bu.Gördüğüm güzel teknikçi avcısı. bofa yı güzel becerliyor günlük çorbasını alıp çıkıyor. temiz iş. çıkarmasınada gerek yok buralar çorba için yeterli. Tekniğin bir üstüne tıklatıp ele verip soluksuz aşağı vermesiyle ünlüdür. işlem yapıcaksanız birkere maliyet onbirli veya daha aşağı fiyatlardan maliyetlenmek olmalı zarar yazmamak için.

Sayfa 221/339 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •