Originally Posted by
nosfecagri
Emeklilik fonları, yatırım firmalarının fon yönetimleri filan çok iyi çalışılmalı incelenmeli bana göre. Kaç kağıtta emeklilik fonları tam dipte yüz milyonlarca mal sattığına şahit oldum, kime satıyor neden satıyor sonra neden hareket oluyor çok ilginç konular.
Tekfen de 4.5 dan milyonlar satıldı sonra kağıt 25 e gitmişti mesela onu hiç unutmam.
Tabi başlığında gene trollerle uğraşıyorduk, aynı tupras da olduğu gibi. 70 lirayken tupras hedef 40 veren arkadaşlar hala aramızda, hala bilmiş bilmiş konuşuyorlar.
Forumda bir şey okurken o kişinin geçmiş düşünceleri ile beraber değerlendirmek lazım bazı kişiler hep ama hep terste ve hep çok iddialı normal mi ?
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özellikle büyük kurum fonları ve emeklilik fonları tam arpalık misali çalışırlar. Ayrıca dediğin konuların olduğuna da eminim ama ispat edemem Paranın bol ve denetimin az olduğu her yerde bu tür durumlar maalesef olur.
sosyal medyada oldukça popüler, hisse önerileri veren, hatta sonradan eğitimler de veren biriyle şahsen tanışmıştım. Tüm portföyü 40-50 bin TL olan ve aslında borsada kazanamayan biriydi. (bu ikinci kısmı eşi söylemişti) O nedenle yazan çizen herkesi çok ciddiye almam, bazıları ego mastürbasyonu için sürekli yazar ve insanlarla tartışmaktan zevk alırlar.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri