Sayfa 805/1003 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Bu kurbağalık değil bu başka bir şey. tarifi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    AKP’li Cahit Özkan: “Acaba Japonya 114 Yen olan dolar kurunu göstererek kendi ekonomisini değerlendiriyor mu?â€
    Bu mantıkla bunlar ülke yönetiyor yazıklar olsun
    gerçekten yazıklar olsun. Bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum. Üniversite mezunu parlak gençler işsizler, 3 kuruşa çalışıyorlar, iş bulamayanlar intihar ediyor ama şahısa mv maaşı veriyoruz.
    Gerçekten bizi bu duruma düşürenlere bin kez yazıklar olsun...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    birisi yazmış twitter da sabah sabah güldürdü beni...

dolar kur(u) yapmayı bıraktı direkt .... yor!

4. Hükümetin içinden bu ülkeyi cebinden daha fazla sevenlerin çıkıp Lütfü beyin yanında olması gerek ,FAİZ e ezdirmem diyeceksin , ama enflasyona ezdireceksin bu iş değil.Aynı şekilde Devlet beyin de artık devreye girmesi gerek herşey siyaset değil , herşey koltuk değil ,bu yapılan yanlış adımlar bu ülkeyi ve halkı fakirleştirip çocuklarımızın geleceğini çalıyor.Bu ülkeyi gerçek anlamda seven herkesin korkmadan düşüncesini söylemediği sürece bu ülke daha çok fakirleşecek.

Geleceğe dair umudumuz kalmadı artık. Daha 30 ların başlarında olan ben geleceğe dair plan yapamıyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin. Çok yorulduk…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    gerçekten yazıklar olsun. Bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum. Üniversite mezunu parlak gençler işsizler, 3 kuruşa çalışıyorlar, iş bulamayanlar intihar ediyor ama şahısa mv maaşı veriyoruz.
    Gerçekten bizi bu duruma düşürenlere bin kez yazıklar olsun...
    Bakın açlık insana herşey yaptırır.
    geçen haberlerde denk geldim 15 yaşında çocuklar ellerine aldıkları bıçakla yolda gözüne kestirdiği kişilerden para istiyor.Düzen bozuluyor .

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hükümetin içinden bu ülkeyi cebinden daha fazla sevenlerin çıkıp Lütfü beyin yanında olması gerek ,FAİZ e ezdirmem diyeceksin , ama enflasyona ezdireceksin bu iş değil.Aynı şekilde Devlet beyin de artık devreye girmesi gerek herşey siyaset değil , herşey koltuk değil ,bu yapılan yanlış adımlar bu ülkeyi ve halkı fakirleştirip çocuklarımızın geleceğini çalıyor.Bu ülkeyi gerçek anlamda seven herkesin korkmadan düşüncesini söylemediği sürece bu ülke daha çok fakirleşecek.
    Herşey planlı. 20 yıldır çalınan dolarlarla gebze silivri hattında briçok fabrika el değiştirmeye başladı. Bu arzulanan bir durum, biz yeni anlıyoruz..

Sanıyorum daha önceki dönemlerle karşılaştırılamayacak şekilde sermayenin el değiştirmesi söz konusu.

8. Bu faiz tartışmasının arkasında acaba rahip gibi bir başka uluslar arası kriz mi var diye düşündürtmeye başlamıştır..
    Sanki faiz işini aştı bu olay..

Sayfa 805/1003 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •