Sayfa 813/1003 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. artış olursa piyasa düşer
    Düşüş olursa piyasa yükselir

2. Bizim piyasa biraz mayyak, her durumda sevinebilir.
    önemli olan şeyin tepkisi nolucak onu merak ediyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    az önce markette başıma gelen...

ayçiçek yağı alayım dedim 4 lt lik pet...etiketi 70 tl aldım neyse kasaya geldim okuttu 77 tl...bu ne lan dedim...nasıl iş bu? bıraktım ve çıktım...

vallahi billahi olan bu...az önce yaşadım...dünkü etiket sabah daha değişmemiş yani 70 tl hatta 69,90 tl bu sabah 76,90 tl...77 tl işte...

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

ayçiçek yağı alayım dedim 4 lt lik pet...etiketi 70 tl aldım neyse kasaya geldim okuttu 77 tl...bu ne lan dedim...nasıl iş bu? bıraktım ve çıktım...

vallahi billahi olan bu...az önce yaşadım...dünkü etiket sabah daha değişmemiş yani 70 tl hatta 69,90 tl bu sabah 76,90 tl...77 tl işte...
    etiket fiyatına alma hakkınız vardı keşke alsaydınız
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

Keşke bırakmasaydınız üstad. aktif fişten geçirmek zorunda kanunen kasa rakamından değil.
    Benim başıma 5 büyüklerin hepsinde gelir. Her zaman hadi bakiiim kardeş derim okuturlar mecburen..

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

yanlış yapmıssın abey artık alan kazanıor paran varsa 2 tane alsaydın..ustalık dönemi bu hani eskiden pazarcılar bağırıırdı ya alan kazanıor diye gerçek oldu...gerçi bende bi miktar aselsan ekgyo petkım aldım bakalım birazda viob long var..bakalım bizde zamlı satış yapabilcekmıyız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    biliyorum aslında etiket fiyatından vermek zorunda daha evvel vakko'da yaşadım benzer bir olay short mayo alacaktım çocuğa etiket başka kasa fiyatı başka etiket fiyatından verdiler hem de ben hiçbir şey demeden...ama şimdi markettekiler kasiyer falan filan anlamaz uğraş dur...bıraktım geldim...

hatta şunu söyliym 77 tl ye almadım ya belki hafta sonu 85 tl bile olur...almadığıma pişman olurum...

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Keşke bırakmasaydınız üstad. aktif fişten geçirmek zorunda kanunen kasa rakamından değil.
    Benim başıma 5 büyüklerin hepsinde gelir. Her zaman hadi bakiiim kardeş derim okuturlar mecburen..

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    açıklaması çok uzun sürer. dünkü bar net bir ayı barı.

ama bu ihlal edilmeyeceği anlamına gelmez.

yukarı boşluklu açıp çok küçük bir doji oluşmuş. bu boğa enerjisinin tükenip, ayıların oyunu dengeye getirdiğini gösterir.

artık mal dağıtma zamanı gelmiştir.
    Ağa Allah için teknik yorum yapma yav komik oluyor zira..
    O senin dediğin bar daha düşüş alâmeti değil...
    Endekste de aynı yaptın..
    Neys birşey demiyorum...

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 813/1003 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •