Sayfa 90/982 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 7854 madde; 713 - 720 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Kartalbey Yazıyı Oku
    Tahtayı niye baskıladıkları anlaşıldı. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Dün de Bank of Amerika tarafından 20 bin alım vardı. Yabancı gibi tahtadan patron alım yapıyor. İstediği zaman boş kademelere girdikleri alımlara basarak düşürüyor baskılıyor. Böyle sığ bir tahtada yabancının ne iş var ?
    bank of girdiyse tahtanın içine eder gider orada robotçular var onlar girdikleri tahtanın içine ediyor patron düşünsün.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Dün Bank of Amerika 20 bin almıştı bugün 14 bin alışta. Ben bu kağıdı 2001 ile 2009 yılları arasında daha önce taşımıştım. Yeniden 2016 da aldım ve taşımaya devam ediyorum. Bu hissede hiç bir yabancı görmemiştim daha önceleri. Böyle bir sığ tahtada ne yapacak adamlar ? İstedğin zaman satamaz istediğin zaman alamazsın. Benim kişisel fikrim patronun bank of üzerinden alım satıp yapması. Bu bank of üzerinden istediğniz gibi tahtaları bozabiliyorsunuz. Sonuçta yabancı olduğu için bir yaptırımı olmuyor.

https://resmin.net/image/e076dc12-db...abc1dfa8.bRkyP

3. https://resmin.net/image/ced.bRGFn

İZMİR ili ALİAĞA, ilcesinde
    İZMİR ili ALİAĞA ilçesi sınırları içerisinde EGE GÜBRE SANAYİ A.Ş tarafından yapılması planlanan İSKELE KAPASİTE ARTIŞI VE DİP TARAMASI projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 14/12/2021 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-...uyurular.xhtml adresinde yer almaktadır. ÇED Raporu ilgililere ve kamuoyuna duyurulur.

4. 14 Aralık tarihine kadar bir ivme kazanması lazım, umarım endeksle açılan kocaman arayı bu vesileyle kapatır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Nemport limanının ÇED sürecine baktığımda İnceleme ve Değerleme Toplantısı sonrasında 10 gün içinde SON RAPOR yayınlanıyor ve BİR AY içinde OLUMLU ÇED RAPORU çıkıyor....Yani OCAK ayında bu iş biter.
    Birde yılbaşına kadar YENİDEN DEĞERLEME hakkını %2 vergi ödeyerek kullanırsa (kullanmazsa bir daha geçmişe yönelik yapma hakkını kaybediyor) bu yılki %36 ile birlikte % 600-700 değerleme yapabilir. 9 aylık bilançoda çıkan kurumlar vergisi kadar bir tutarı ödeyerek 10 yıl vergi ödemez. Sonrasında da değerlemeden gelen 1 e 200 BEDELSİZ SERMAYE ARTTIRIMI hakkı ile tadından yenmez.....YTD....

6.  Alıntı Originally Posted by egeli35 Yazıyı Oku
    Nemport limanının ÇED sürecine baktığımda İnceleme ve Değerleme Toplantısı sonrasında 10 gün içinde SON RAPOR yayınlanıyor ve BİR AY içinde OLUMLU ÇED RAPORU çıkıyor....Yani OCAK ayında bu iş biter.
    Birde yılbaşına kadar YENİDEN DEĞERLEME hakkını %2 vergi ödeyerek kullanırsa (kullanmazsa bir daha geçmişe yönelik yapma hakkını kaybediyor) bu yılki %36 ile birlikte % 600-700 değerleme yapabilir. 9 aylık bilançoda çıkan kurumlar vergisi kadar bir tutarı ödeyerek 10 yıl vergi ödemez. Sonrasında da değerlemeden gelen 1 e 200 BEDELSİZ SERMAYE ARTTIRIMI hakkı ile tadından yenmez.....YTD....
    Yani 2022 ilk çeyreğe kadar sonuçlanır bir şekilde, zaten bilanço ve temettü açıklama dönemine denk gelecek, alacaksa şimdiden satın almalı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. ortaklar çok sabrettik ben kemerleri bagladım sanırım bu uçak kalkışa hazırlanıyor gibi geldi bana birazcık daha kısmetlendik bakalım hayırlısı cümle sabretmiş ky dostlara.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

8. tahtacı sür artık 190'ı yukarıya,yeter artık 180...

Sayfa 90/982 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •