11.11 iken dilek tutmayı unutmayın![]()
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Dolarla satsınlar, sadece maaşını dolarla alanlar alabilsin...
---------------------
Geçen biri çıktı TV ye, geçen sene şirkete kilit vursaydım hiç çalışmasaydım, depodaki sermayem bugünün 3 katı olacaktı dedi. MDF ci miydi, aluminyum doğramacı mıydı neydi..Geçiş dönemini algılayamayınca piyasa bunlar oluyor, marketlerse uyanık hemen adapte oldular.
Marketlerin geçenki ceza muhabbetinde bir Whatsapp dökümü vardı, herhalde kamuyoyu oluştursun diye soruşturma aşamasında bu tür şeyleri basına 'kazara' sızdırıyorlar, rakip gibi görünen bütün zincir marketler anlaşmalı hepsi, kartel oluşturmuşlar.
Bir de bu zincir marketler ucuz değil, bilmem ne Gross marketlerle aralarında uçurumlar var, gerçi onda da farklı oyunlar var da, 100 gr Nescafe nin, ne biliyim 1 lt Coca Cola nın fiyatı ne kadar fark edebilir diyorsunuz, ediyor ama bayağı ilginç bir durum. Eskiden, bunu izah ederken bazı ürünleri dampingli satıp müşteri çekiyorlar derdim, şimdi kafam karışık, fiyatlar arası uçurum var.
Uzun zamandır büyük markete gitmiyorduk, şu eve getir muhabbetine geçtik iyice, geçen birine gittim, fiyatlar dikkatimi çekti, markasına bakıyorum mesela bildik marka, fiyatı farklı, özel siparişle üretim yaptırıyor diyenler de var, Cumhuriyet sucuğu misal şu fiyattan alacam ona göre üret diyorlarmış...karışık
Dikkat dikkat bir haber yorumu.
Avarel'in ekonomi bilgisi 10 ülkeyi daha batıracak düzeyde. Daha iyi bir eğitimle tüm dünya ekonomisini dize getirirdi. Buda benim eklemem
Gece cokunce buralarda sakinlemis.
Yönetime sesleniyorum bu topiği hemen kapatın .
Gaye abiyi de banlayın dış minnak bu aramıza sızmış birde 5 tl diyor imzasında tam trol kolpacı bozguncu
Yarın geç olur bu gece hemen kapatın
Yer İmleri