Sayfa 750/1002 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar gayme alanlar enflasyondan korunmaya çalışmıyorlar, hiper enflasyondan g.tlerini kurtarmaya çalışıyorlar, dolar gayme de % 5 girecekken TL'de % 50 girer.
    Ben TL kalın demedimki bu dediğiniz sokakta gezen sade vatandaş için mantıklı ama forumlarda gezen az biraz finans okuryazarlığı olanları kastetmiştim aslında

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    O fon yöneticilerinin süper zeki olduğuna inanıyorsanız sorun yok...O fon yöneticilerinin birçoğu ABD de konut söktöründe trilyon dolarları buharlaştırdılar...Sonuç itibariyle MB ilk hamlesinden haberi olanlar vurgun yaparken haberi olmayanlar sopayı yedi...
    Faizin indirildiği yerde short açacak kadar da aptal değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    eur/usd 1.1289
    Zaten o arada 1.13 arası gidip geliyor,işin komiği ise yalamalar hala dünyadada yükseliyor sebep onlardan diyorlar yani dıj güçlemiş nedeni...Hiç iç işlerden bahseden yok,sadece mehteri veriyorlar,mehteri alanlarda bol keseden atmaya devam ediyor,tek adamın elinde esir vaziyetteyiz...Korku salarak sistemi idare etmeye çalışıyorlar,içlerinden sesi çıkanlarında sesini kesiyorlar,bakalım Elvanı ne zaman postalayacaklar.

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Ben TL kalın demedimki bu dediğiniz sokakta gezen sade vatandaş için mantıklı ama forumlarda gezen az biraz finans okuryazarlığı olanları kastetmiştim aslında
    Ben burada 17 senedir yazarım, finans okuryazarlığı olduğunu zannedip, paralarını resetleyen çok insan gördüm ve % 99'zu artık aramızda değil, kalan % 1 ise ya parasını dolar gaymede ya da mevduatta değerlendirmeye çalışanlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. şey almak için okur yazar olmaya gerek yok git dövüz bürosuna al yat
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şey almak için okur yazar olmaya gerek yok git dövüz bürosuna al yat
    Eskiden insanlar maaşı alınca direk döviz bürosuna gider parayı dolara veya marka çevirir , ihtiyacı olduğunda satardı...Şimdi o günlere döndük...Ama birfarkla eskiden insanlar borç para ile yaşamıyordu ..AKP döneminde insanlar kendine ait olmayan para ile Lüx hayat yaşama alışkanlığı edindiler...

7. kredi çekip şey alanlar varmış
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Eskiden insanlar maaşı alınca direk döviz bürosuna gider parayı dolara veya marka çevirir , ihtiyacı olduğunda satardı...Şimdi o günlere döndük...Ama birfarkla eskiden insanlar borç para ile yaşamıyordu ..AKP döneminde insanlar kendine ait olmayan para ile Lüx hayat yaşama alışkanlığı edindiler...
    eskiden devlet enflasyon rakamlarını manipüle etmediği halde insanlar döviz alırdı
    yıllık % 70 faizle mevduat getirisi elde edebiliyordu, bugün % 100+ fark var faiz-reel enf. arasında..

Sayfa 750/1002 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •