Sayfa 907/1003 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Viop XXXVI

https://www.dw.com/tr/t%C3%BCsiad-ba...isi/a-59854924

tüsiadçılar bile durumlardan memnun olamamış. vaşingtonlarda lobi arıyor. halbuse bu abiler çok mutluydu. sesleri çıkmazdı.

https://www.haberturk.com/tusiad-was...257933-ekonomi

korktunuz deel mi? parasal genişleme varken dolarlar krediler akıyordu maşallah. memleket peşkeş çekilirken umrunuzda olmadı.

nasıl olsa güvenlikli kameralı villalarda yaşıyorsunuz falan filan. şu saatte çık ankara kızılaya rahat yürüyebiliyor mu tr vatanadaşı.

ama yabancı akbabalar türk leş varlıkları çiğnerken malınız ucuza gider diye mi korktunuz?
    audentes Fortuna iuvat

2. Sn Jas
    Lubnanda yasandi bunlar istanbuldaki galericiler islerini guclerini biraktilar Lubnana gidip yatlari yari fiyatindan daha asagiya alip Turkiye ye getirdiler guzelde kazandilar
    Koru korune Faizi indiren zihniyet limit koyarak yandaslarinin islerine tas koyar mi ?
    Bir arkadas ile pm den konusurken tesaduf konusu acildi oradada yazmistim
    Son 1 aydir hatta 2 aydir Turkiye' ye yaptigim butun swiftler geri dondu
    bir cok ulkeye swift yaparim dedigim gibi 1 aydir Turkiye tamamen geri dondu Romanya 10 sefer yapti isem son 3 u geri dondu

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    O konu bir programda tartışılmıştı. El koyma diye bir şey olamaz zaten bankalarda döviz yok diye. Hepsini toplasan 3-4 milyar dolar ancak çıkarmış. Sadece çekme limiti gelebilir konusunda hemfikir oldular. Daha ötesi de sadece banka hesaplarında görülen USD cinsi sayıların TL cinsi sayılara dönüştürülmesi. En kötüsü de bu olur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    O konu bir programda tartışılmıştı. El koyma diye bir şey olamaz zaten bankalarda döviz yok diye. Hepsini toplasan 3-4 milyar dolar ancak çıkarmış. Sadece çekme limiti gelebilir konusunda hemfikir oldular. Daha ötesi de sadece banka hesaplarında görülen USD cinsi sayıların TL cinsi sayılara dönüştürülmesi. En kötüsü de bu olur.
    Ama seçim öncesi bunlara cesaret edemezler herhalde.
    O dediğinizin olacağını hiç sanmıyorum. Çünkü bankada dijital olarak duran dövizin ekonomiye bir zararı olmadığı gibi faydası bile var. Piyasadaki TL likiditesinin azalmasına neden olduğu için enflasyonu dizginler, TL'nin değerinin korunmasına da yardımcı olur. Ama o dijital dövizi fiziki olarak çekmeye başlarsanız işte o zaman piyasa karışır. Çünkü fiziki döviz yok ya da çok az.

4. caponya bizi gıskaniyi.
    asdaasdasda
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. bu gece ne olacakmış elvan gözlü gidip damat mı gelecek
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Maliye bakanı görevden alınacak o olabilir mi. Bu en hafifi. Benim tahminim kmh vergisi gelir %10 gibi

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    O dediğinizin olacağını hiç sanmıyorum. Çünkü bankada dijital olarak duran dövizin ekonomiye bir zararı olmadığı gibi faydası bile var. Piyasadaki TL likiditesinin azalmasına neden olduğu için enflasyonu dizginler, TL'nin değerinin korunmasına da yardımcı olur. Ama o dijital dövizi fiziki olarak çekmeye başlarsanız işte o zaman piyasa karışır. Çünkü fiziki döviz yok ya da çok az.
    Siyasi yada dış güç biri bankada dövizlerinizin karşılığı yok haberini çıkarsa çok sıkıntı olur bunun önüne geçmek için tedbir alabilirler

8. dövizde işlem limit kısıtlaması gelebilir
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 907/1003 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •