Sayfa 913/1003 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Gcm yi hic takip ediyormusunuz ? bu adamlarin 5000 kontrat uzerine ciktigi zaman piyasada cok sert hareketler oluyor bu vadede oldu
    Sanirim bir onceki vadede aksam seansin 2500 kontrat cizmisti burdada yazilmisti kim alan vs vs sonrasinda gene yon dopru ve sert idi

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tersoculuk bizde hastalık abey. Ama baktım, terso yapacak bi durum yok. Gene de açtım terminali oturdum bakıyom bakalım akşamcılar ne eder.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Dayanamadım 5 kontratçık 1919.25 longladım, hem yeminimi bozmamış hem de merağımı gidermiş oldum resmen iflah olmayız, resmen hastayız.

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Gcm yi hic takip ediyormusunuz ? bu adamlarin 5000 kontrat uzerine ciktigi zaman piyasada cok sert hareketler oluyor bu vadede oldu
    Sanirim bir onceki vadede aksam seansin 2500 kontrat cizmisti burdada yazilmisti kim alan vs vs sonrasinda gene yon dopru ve sert idi
    En başarılı Yapı Kredi trade etti bu vade. GCM yönü tutturuyorsa iyi yerden cortlamış...

4. Bende o kadar longum abi 1921den birazda pazartesi tabana bırakalım[emoji3]
    Hoping for the best expecting the worst

Ytd
    Dayanamadım 5 kontratçık 1919.25 longladım, hem yeminimi bozmamış hem de merağımı gidermiş oldum resmen iflah olmayız, resmen hastayız.

5. Yapi kredi kadar hacmi yok bu vade cok saglam islemleri vardi son 1960 1880 hareketinde carpilmasa elindeki 6000 long pozisyonun maliyeti 1000 lerdi idi o gun nasil oldu ise carpilmis 6000 longu kapatip 2000 e yaklasik short acmis bugun maliyeti 3300 ler gosteriyor
    Birazdan belli olur aksam seansin da 1500 short ekleme yapti ise pazartesi sali yon hakkinda fikir verir
    ama benim demek istedigim su kucuk pozisyon tasirlarkan bir gun icerisinde 5000 lere cikiyorlar ve ertesi gun %3 yapiyor endeks
    GCM islemlerini cikarmistim gonderdim PM den orda daha iyi anlasiliyor
    ugrasip zamansal baksam daha iyi gozukur

En başarılı Yapı Kredi trade etti bu vade. GCM yönü tutturuyorsa iyi yerden cortlamış...
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Pay vadelilerden tamamen çıkmıştım zaten. Spotta biraz mal vardı. Korkup kabaca %40'ı kadarını hedge ettim akşam seansında. Kötü bir yerden hedge oldu, bir şey çıkmazsa pazartesi %1 zarar garanti gibi ama Türkiye'de yaşamanın sigorta bedeli gibi baktım olaya.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    ARALIK VADE şu anda kapanmış olsa

en karlı ve en zararlı kurumlar kimler olur ?
    Bear_Bull
    @BearBull26

8. Abi kontrat büyüklükleri var taşınan pozlar vs var ondan anlamam. Karşı bacakları vs var. Pivan olarak diyorum ykb dipten aldı tepeye kadar taşıdı enteresan bir dönem oldu. Maldan da çıktı hafif short bile açmış.
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ARALIK VADE şu anda kapanmış olsa

en karlı ve en zararlı kurumlar kimler olur ?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 913/1003 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •