08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Dayanamadım 5 kontratçık 1919.25 longladım, hem yeminimi bozmamış hem de merağımı gidermiş oldum resmen iflah olmayız, resmen hastayız.
Yapi kredi kadar hacmi yok bu vade cok saglam islemleri vardi son 1960 1880 hareketinde carpilmasa elindeki 6000 long pozisyonun maliyeti 1000 lerdi idi o gun nasil oldu ise carpilmis 6000 longu kapatip 2000 e yaklasik short acmis bugun maliyeti 3300 ler gosteriyor
Birazdan belli olur aksam seansin da 1500 short ekleme yapti ise pazartesi sali yon hakkinda fikir verir
ama benim demek istedigim su kucuk pozisyon tasirlarkan bir gun icerisinde 5000 lere cikiyorlar ve ertesi gun %3 yapiyor endeks
GCM islemlerini cikarmistim gonderdim PM den orda daha iyi anlasiliyor
ugrasip zamansal baksam daha iyi gozukur
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Pay vadelilerden tamamen çıkmıştım zaten. Spotta biraz mal vardı. Korkup kabaca %40'ı kadarını hedge ettim akşam seansında. Kötü bir yerden hedge oldu, bir şey çıkmazsa pazartesi %1 zarar garanti gibi ama Türkiye'de yaşamanın sigorta bedeli gibi baktım olaya.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Bear_Bull
@BearBull26
Abi kontrat büyüklükleri var taşınan pozlar vs var ondan anlamam. Karşı bacakları vs var. Pivan olarak diyorum ykb dipten aldı tepeye kadar taşıdı enteresan bir dönem oldu. Maldan da çıktı hafif short bile açmış.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri