Sayfa 458/563 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    rahat olun tahta rutininde devam eder.

ama sorun şu tahtanın rutini başlı başına bir ekşın.

asıl soru şu bu oyak 1.3 veya 1.4 küsur malı niye aldı 21.30 dan, şimdi nerdeyse 1 milyonunu niye 20 20'den satacağım diye bir tarafını yırtıyor.

gerisi teferruat
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    A.K. şirketlerinde her hafta sonu aynı şey. Full ekşın, rahat huzur yok. İllaki bir şey çıkıyor.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

2. Ne döndüyse şu son 1 haftada döndü. Tamamen sallıyprum, tahtaya çökmeye çalışan bir grup vardı, sayın patron da yakın arkadaşı olan Korkmaz bey'e "şunlara küçük bir hatırlatma yapabilir miyiz" ricasında bulundu ve bu KAP geldi. Bunca yıldır bu işin içerisindeyim, girmediğim çöplük kalmadı; 3 milyon lotu bu piyasadan hem de kağıda hiç bir hareket yaptırmadan nasıl aldılar halâ bulamadım. Aynı şekilde de satılıyor birilerine. Her gün açılışta en fazla 1.000-1.500 lot eşleşme gören kağıda bugün birden bire binlerce lot alım iştahı mı geldi birilerinden ??? Hadi canım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Ne döndüyse şu son 1 haftada döndü. Tamamen sallıyprum, tahtaya çökmeye çalışan bir grup vardı, sayın patron da yakın arkadaşı olan Korkmaz bey'e "şunlara küçük bir hatırlatma yapabilir miyiz" ricasında bulundu ve bu KAP geldi. Bunca yıldır bu işin içerisindeyim, girmediğim çöplük kalmadı; 3 milyon lotu bu piyasadan hem de kağıda hiç bir hareket yaptırmadan nasıl aldılar halâ bulamadım. Aynı şekilde de satılıyor birilerine. Her gün açılışta en fazla 1.000-1.500 lot eşleşme gören kağıda bugün birden bire binlerce lot alım iştahı mı geldi birilerinden ??? Hadi canım...
    öyle böyle değil rtalb tahtası. tahta yapıcısı, inci gibi diziyor. her kademe 2-3 bin lot ama hepsi 10 - 15 emir ve saniyeler içinde giriliyor bu emirler ayrı aracı kurumlardan. adam tahtada sanat icra ediyor. "yatırım tavsiyesi değildir"

4. Onların icra edeceği sanatın ta a.k. Borsa İstanbul son 3 ayda 400 puan eski rakamıyla 40.000 puan arttı, çöp hisseler 150-200 FK lardan işlem görür oldu, bunlar burada yatırımcıyı nasıl düdükleriz hesabıyla kağıtları yerlerde süründürdüler. Hem de tarihi kâr rakamları açıklanmışken.

Eskiden tahta yapmanın da bir haysiyeti vardı, para grafiği çizer der cekedimizi ilikler, saygı duyardık elinde çantalarla gelen büyüklerimize. Onların ayrı odaları vardı, purolarını tüttürürken garson kızlarla haber gönderirlerdi biz amelelere, şu kağıt diye. Şimdi hepsi o.ç oldu bunların, kimseyle bir şey paylaşmak istemiyorlar. Hep bana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Eskiden tahta yapmanın da bir haysiyeti vardı, para grafiği çizer der cekedimizi ilikler, saygı duyardık elinde çantalarla gelen büyüklerimize. Onların ayrı odaları vardı, purolarını tüttürürken garson kızlarla haber gönderirlerdi biz amelelere, şu kağıt diye. Şimdi hepsi o.ç oldu bunların, kimseyle bir şey paylaşmak istemiyorlar. Hep bana.
    Buradakiler üstüne üstlük süzme !!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Şu grafiğe göre , 2021 : 12 aylıkta 115-120 bandında kar gelirse ve akabinde nisan-mayıs gibi A1 Capital halka arzı olursa 4.70 rakamları çok rahat test edilir diye düşünüyorum. Oraların üstü herşey için müsait zaten "yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tahta taş gibi maaşallah. çok kısa sürede 3.15 bandını test emeyi umut ediyorum. "yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    50 günlük takas. (sinsi sinsi[emoji846])

Sayfa 458/563 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •