Sayfa 923/1003 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. arkadaşlar şu faiz kararı günlerinde dolar viopunun stop patlatma manyaklığına çözüm bulan varmı? gün içi en düşük seviyenin 1,5 atr altına stop koyuyordum her zaman prensip olarak nolur noolmaz diye, saat 1 gibi ta 2 atr aşağı indi -%3,5 mu ne yaptı 1 saniyede sonra geri eski seviyesine döndü..dolar ve biste hiç stop koymasammı o günlerde?

2. Araba ve ev fiyatlarının sıkıntısı bence ipotek yada hacizli araçlar sebebiyle piyasada daralma var diye düşünüyorum. Şayet o araçlar ile ilgili bir düzenleme olursa o konudaki sıkıntı da çözülür. Ama bankaların sahip olduğu araç ve ev tefeciler yada mafya için büyük bir kazanç kapısı bu şartlarda.

3. Rusya ile sorun var ilk ihtar şuan nar ve biber çeşitleri Rus gümrüğünden dönmüş. Daha önce yazdım. Ukrayna ve diğer Rusların istemedikleri yerlere sattığımız siha ve İHA lar. Bu konuda bir çözüm olmazsa doğalgaz akışında bir arıza olabilir. Şimdi odun kömür alın diyecem çoğunuzun evinde baca yoktur.

4. Sayın liderimiz diğerlerini pek iplemez ama dostu Putinin şakası olmaz. Işık Ökte bu konuya da dikkat çekmişti.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın liderimiz diğerlerini pek iplemez ama dostu Putinin şakası olmaz. Işık Ökte bu konuya da dikkat çekmişti.
    Hep siyasi yazıyorsun ve baya da emek sarf ediyorsun bu yazılara... Hiç borsa ile işin yok... Dışardan bir bak yazdıklarına, ya bu herif fetöcü filan mı dersin kendine...

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hep siyasi yazıyorsun ve baya da emek sarf ediyorsun bu yazılara... Hiç borsa ile işin yok... Dışardan bir bak yazdıklarına, ya bu herif fetöcü filan mı dersin kendine...
    Siyasi gibi geliyor lakin bu konunun YouTube de ışık Ökte altını çizmişti. Viob dan anlamam zerre. Putin konusunda çok zarar gördük ülkece. Beni engelleyin böyle ithama gerek yok. İddiayi kaybedip başka türlü isimlerle gelmiyorum buraya. Tofaşci kardeş.

7. Durmuş Yılmaz özür dilemiş.
    Kuşlu sitede hemde komik bir bahaneyle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hiç pozisyon açmasanız o günlerde? ne olur 1 gün işlem yapmazsanız öyle volatil günde ne kaybınız olur? paranız cebinizde kalır ertesi gün yeniden duruma bakarsınız...

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    arkadaşlar şu faiz kararı günlerinde dolar viopunun stop patlatma manyaklığına çözüm bulan varmı? gün içi en düşük seviyenin 1,5 atr altına stop koyuyordum her zaman prensip olarak nolur noolmaz diye, saat 1 gibi ta 2 atr aşağı indi -%3,5 mu ne yaptı 1 saniyede sonra geri eski seviyesine döndü..dolar ve biste hiç stop koymasammı o günlerde?

Sayfa 923/1003 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •