Sayfa 948/1003 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,738
    Blog Entries
    6
    en son geçen sene carrefour dan 17 tl ye almıştım. yuhhh artık ya
    duble yollar yapıyorlar diye mi avutalım kendimizi?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yuhhh bir paket a-4 fotokopi kağıdı 45 lira olmuş...

benim aklımda en son 22 lira kalmış nerden kaldıysa...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Bugun +7 +9 kağıtlarım var, bir tane de eksi noğmıssız var ( gözde olacak noğmıssız ) yani genel olarak bir girişten bahsedebiliriz diye düşünüyorum. Haftanın devamı önemli ben zaten pozisyonumu geçtiğimiz haftalarda ayarlamistim huzur içinde izliyoruz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yüklüce gözde vardı bende de, sabah verdim 9.00 ortalama.. cuma alan bofa idi, ve salı sattığı kadarını geri aldı, tavan oldu.. açık yapmıştı, açığı kapadı bofa diye yorumladım.. br kaç gün süzülsün, 8.50- 8.60 fırsat verir geri alıma diye umudediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Eminmiyiz
    15 tahtaya baktim 2 sinde para girisi var 13 unde para cikisi var
    İlk 5 alıcı-satıcıya bakarak bunu söylüyorsan yanılma ihtimalin yüksek..
    Bazen spekülatör 1-2 aracı kurumdan satarak 6-7 kurumdan toplar..
    Para çıkışı var gibi gösterir..
    2 kurumun ısrarla sattığını gören KY de "abi babalar çıkıyor" diyip verir malı..

Tam tersi de uygulanır tabi..2 kurum üzerinden devamlı alım gösterip 10 kurumdan satma durumları..

Kaldıki bu tip analizler artık eskilerde kaldı..
    Şimdi "bam bam" style..

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yüklüce gözde vardı bende de, sabah verdim 9.00 ortalama.. cuma alan bofa idi, ve salı sattığı kadarını geri aldı, tavan oldu.. açık yapmıştı, açığı kapadı bofa diye yorumladım.. br kaç gün süzülsün, 8.50- 8.60 fırsat verir geri alıma diye umudediyorum
    Gözde trade inden bana hiç olmadı bira borcun var ama neyse, üstüne varmıyorum

Bol kazançlar, tebrikler.

Ben tutmaya devam...

5. Ilk 5 e bakmadim
    Yalniz viop aksam pastasi benim icim onemli onu dikkate alacagim. bir onceki mesajda da yazdim gun sonu kapanisi buralardan yada onceki gunku kapanisa yakin degerlerden olursa 3 4 gunluk testere hareketler ile diger long kisminda saglam bir artis bekliyorum akabinde %5 ve uzeri bir hareket.
    Sadece bir tahmin aama gun sonunda diger long un 7 8 binden asagi olmuyacagini dusunuyorum
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İlk 5 alıcı-satıcıya bakarak bunu söylüyorsan yanılma ihtimalin yüksek..
    Bazen spekülatör 1-2 aracı kurumdan satarak 6-7 kurumdan toplar..
    Para çıkışı var gibi gösterir..
    2 kurumun ısrarla sattığını gören KY de "abi babalar çıkıyor" diyip verir malı..

Tam tersi de uygulanır tabi..2 kurum üzerinden devamlı alım gösterip 10 kurumdan satma durumları..

Kaldıki bu tip analizler artık eskilerde kaldı..
    Şimdi "bam bam" style..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    xutum...

az bir et kalmış...

Abi bos ver al 30 40 fk li bir kagit keyfine bak mecbur o tahtalari alacaklar. Ha illa short acacagim diyorsan halkbank ekgyo short ac illaki o da para kazandirir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    SOCIETE GENERALE, TCMB'NİN POLİTİKA FAİZİNİ 2022'NİN 1.ÇEYREĞİNDE 19%'A ÇIKARMASINI BEKLİYOR
    SOCIETE GENERALE: TCMB'DEN BU YIL SONUNDA VEYA GELECEK YIL BAŞINDA ACİL DURUM FAİZ ARTIŞI BEKLİYORUZ

Aklı başında yabancılar, olması gerekeni söylüyor ancak bizim aklımız başımızda değil
    Bu küçük ayrıntıyı atlıyorlar...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

8. Gösterge tahvil 19 olmuş şimdi şahap bey faiz indirdiğini mi düşünüyor?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 948/1003 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •