Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
İlk 5 alıcı-satıcıya bakarak bunu söylüyorsan yanılma ihtimalin yüksek..
Bazen spekülatör 1-2 aracı kurumdan satarak 6-7 kurumdan toplar..
Para çıkışı var gibi gösterir..
2 kurumun ısrarla sattığını gören KY de "abi babalar çıkıyor" diyip verir malı..
Tam tersi de uygulanır tabi..2 kurum üzerinden devamlı alım gösterip 10 kurumdan satma durumları..
Kaldıki bu tip analizler artık eskilerde kaldı..
Şimdi "bam bam" style..
Ilk 5 e bakmadim![]()
Yalniz viop aksam pastasi benim icim onemli onu dikkate alacagim. bir onceki mesajda da yazdim gun sonu kapanisi buralardan yada onceki gunku kapanisa yakin degerlerden olursa 3 4 gunluk testere hareketler ile diger long kisminda saglam bir artis bekliyorum akabinde %5 ve uzeri bir hareket.
Sadece bir tahmin aama gun sonunda diger long un 7 8 binden asagi olmuyacagini dusunuyorum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
SOCIETE GENERALE, TCMB'NİN POLİTİKA FAİZİNİ 2022'NİN 1.ÇEYREĞİNDE 19%'A ÇIKARMASINI BEKLİYOR
SOCIETE GENERALE: TCMB'DEN BU YIL SONUNDA VEYA GELECEK YIL BAŞINDA ACİL DURUM FAİZ ARTIŞI BEKLİYORUZ
Aklı başında yabancılar, olması gerekeni söylüyor ancak bizim aklımız başımızda değil![]()
Bu küçük ayrıntıyı atlıyorlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Gösterge tahvil 19 olmuş şimdi şahap bey faiz indirdiğini mi düşünüyor?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri