Sayfa 949/1003 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Viop XXXVI

tansu çiller (o da ekonomisst hahaaa) benzer şeyleri yapmıştı, faizleri arttırması gerektiği zaman arttırmadı.. sonra hesabı toptan kestiler.

bu mevcut "ekonomistte" benzer şeyleri geçen 2-3 sene içinde yine denemişti ama faizleri %25'e kadar çıkarmak zorunda kalmışlardı 2018 sonrası.. benzer şey olabilir yine..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    SOCIETE GENERALE, TCMB'NİN POLİTİKA FAİZİNİ 2022'NİN 1.ÇEYREĞİNDE 19%'A ÇIKARMASINI BEKLİYOR
    SOCIETE GENERALE: TCMB'DEN BU YIL SONUNDA VEYA GELECEK YIL BAŞINDA ACİL DURUM FAİZ ARTIŞI BEKLİYORUZ

Aklı başında yabancılar, olması gerekeni söylüyor ancak bizim aklımız başımızda değil
    Bu küçük ayrıntıyı atlıyorlar...
    Bıraksınlar o işleri. 2022 1.Ç'de %12'yi gösterirler bu kafayla.

"ben hiç borçlanma yapmayacağım, bütçem mükemmel" diyorsa sorun yok.. isterse faizi sıfır yapsın.. sahi neden yapmıyor..o da enteresan..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "ben hiç borçlanma yapmayacağım, bütçem mükemmel" diyorsa sorun yok.. isterse faizi sıfır yapsın.. sahi neden yapmıyor..o da enteresan..
    Yapsın tabi. Dinimizce caiz değil sonuçta

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Gösterge tahvil 19 olmuş şimdi şahap bey faiz indirdiğini mi düşünüyor?
    Ne önemi var dostum Şahap bey'in ne düşündüğünün? Dombra şarkısıyla süper güç olma yolunda devam. Orta asya bozkırlarında çıplak şekilde at süren, yaaa hak diye ok atan soydaşlarımızı düşün

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Ne önemi var dostum Şahap bey'in ne düşündüğünün? Dombra şarkısıyla süper güç olma yolunda devam. Orta asya bozkırlarında çıplak şekilde at süren, yaaa hak diye ok atan soydaşlarımızı düşün
    Allah Allah.... acayip gaza geldim. Şimdi bir dalacam ne faiz kalacak ne USD

7. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    7d
    DÜZELTME: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez'in Türkiye'de kış saati uygulamasıyla yapılan elektrik tasarrufu haberinde sehven kullandığımız "6 milyar dolar" ifadesini "6 milyar lira" olarak düzeltiyoruz.

Her şeyi dolar görüyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Kamu, gecikme faizini de şey etse ya...indirse.
    Metres koleksiyonerlerini kurtarma harekatı.. Ver mehteri

Sayfa 949/1003 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •