Sayfa 116/2208 İlkİlk ... 16661061141151161171181261662166161116 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Kuveytli Profesör Hakim Mutayri:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan'a faiz savaşında yardım etmek zorunludur ve liranın değer kaybı korkusuyla Türkiye'den para çekmek haramdır. Çünkü Allah'ın faiz yiyenlere karşı açmış olduğu savaşta faiz yiyenlerin safına katılmış oluyorsun.”
    @erefefik

2. CHP Milletvekili Engin Altay: "HDP'nin PKK'yla ilişkisini bilmiyorum, görmedim".
    @erefefik

3. Kurdaki hareketlerin de etkisiyle yükselen enflasyon ve fiyatlardaki artış elbette ki vardır.

• Ülkemizde kurdaki hareketlerin etkisiyle enflasyonla sonuçlanan sıkıntılar vardır. Ama önce sorunun adını doğru koymamız lazım.

— Cumhurbaşkanı Erdoğan
    @erefefik

4. Rejim, Şam üniversitesinde Hristiyan ilahiyatı fakultesi açtı.
    @erefefik

5. Dolar 11.34. Altun da toparlaniyor.
    @erefefik

6. Prof. Dr. Ruhi ERSOY Türkiye Bayrağı
    @ersoyruhi
    ·
    9s
    Lawrence’in “Çöl Kaplanı” olarak tanımladığı Ömer Fahrettin Paşa’nın, bir avuç Mehmetçikle Peygamberimizin kabrinin bulunduğu Medine’yi 72 gün boyunca,yalnızca çekirge kavurması yiyerek savunması,tarihe altın harflerle yazılacak bir destandır.Vefat yıldönümünde rahmetle anıyoruz
    Türk Milletinin cok büyük kahramanlarından biri. Gençler bilmez, çünkü ismi geçmez.
    @erefefik

7. CB Erdoğan:
    "-Kurdaki yükselişe bağlı fiyat artışı yatırım, üretim ve istihdamı doğrudan etkilemez. Kurdaki rekabet gücü yatırım, üretim ve istihdamda artışa yol açar.
    -Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından ülkemizi zaferle çıkartacağız."
    @erefefik

8. 11.41..............
    @erefefik

Sayfa 116/2208 İlkİlk ... 16661061141151161171181261662166161116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •