Sayfa 40/1001 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Viop XXXVII

Bende halkb var.😊YTD

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Kur için geniş bir analiz yaptım aşağıda okuyabilirsiniz. Yorumunuz olursa beklerim

https://www.hisse.net/topluluk/showt...05#post5635005

Hocam analizinizi okudum, ama malesef birşey anlamadım...

Dolar yükselir mi, Düşer mi sizce ???

3. ben buralarda hatta daha aşağılarda dengelenme bekliyorum. sonsuza kadar gidecek hali yok ya...

buna da sebep ben Türkiye 'de bürokratik aklın ölmediğine inanıyorum. Er ya da geç birileri çıkıp bişeyleri düzeltecektir.

4. Günaydın,
    İktidar olaya kurtuluş savaşı olarak baktıkça ve anlama verilemez ekonomi teorileri ürettikçe bu kur durmaz maalesef. Dün ki demeçler bunu net gösterdi. Şuana kadar da son 1 ayda yaşananlar henüz halka da tam yansımadı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ben buralarda hatta daha aşağılarda dengelenme bekliyorum. sonsuza kadar gidecek hali yok ya...

buna da sebep ben Türkiye 'de bürokratik aklın ölmediğine inanıyorum. Er ya da geç birileri çıkıp bişeyleri düzeltecektir.

Malesef bu dediğiniz şimdilik pek olası görünmüyor...

Dolarda yön net bir şekilde yukarıdır...

6. Günaydin arkadaşlar
    yükselişler devam ediyor
    Bar boyları uzadı
    Hafta sonu bir mevzu var mühtemelen
    ne olduğunu bilmiyoruz
    Borsa dolar bazlı ucuzladı deyip hisse aldık yine

Fakat Kendi adıma kafama oturmayan yerler var
    x100 1796
    düz hesap 1800 üstünde 3-4 saat kalıp kalmayacağını bugün takıp edeceğim

oralarda soru işareti olursa
    hisselere veda edeceğim

şhort için henüz bir şey demek erken
    aşağı yukarı yaparak
    hepimizi
    düşüşler fırsat işine alıştırdı

7. Bende bu şekil düşünüyorum günlük 50 kuruş kayba kadar Ok gibiler. Onun üstüne gelince dizginlemek için azar azar brüt doviz satabilirler.
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Bugün merkezin bildirisi ilginç. Dolar bey öyle birgünde yüzde 15 artma diyor merkez, hergün %2-3 gidiyordun diyor. Yani mbankası doların artışından değil volatileden şikayetçi. Sanırım mesaj alınmıştır. Kur için tepe yok, faiz indirimide devam mesajı çok belli. politikada değişim bekleyen avucunu yalar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bankalar swap yoluyla hedge etmiş olabilirler ,yazmış bir arkadaş..USD borçlarını..
    Hedge mekanizması mevcut riske tam olarak koruma sağlamaz, kısmen ve prim ödenmesi karşılığında evet.
    Aynı enstrümanlar 94 ve 2001 krizinde de vardı ama birinde 10 banka diğerinde sanırım 22 banka battı.

2 TL kur riski genele 900 milyar TL kur farkı bindirdi.2 günde..

Sayfa 40/1001 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •