Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Dolar bazlı hisse fiyatlarına bakıyoruz ucuz diyoruz ve hisse alıyoruz fakat doların sabit kalacağını hisse fiyatlarının çıkacağını varsayıyoruz. Dolar da düşebilir. Esasında tam hakkı için aynı anda dolar da shortlamak gerek ama kimsenin maçası yemiyor herhalde
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Dolar bazlı hisse fiyatlarına bakıyoruz ucuz diyoruz ve hisse alıyoruz fakat doların sabit kalacağını hisse fiyatlarının çıkacağını varsayıyoruz. Dolar da düşebilir. Esasında tam hakkı için aynı anda dolar da shortlamak gerek ama kimsenin maçası yemiyor herhalde
    Faiz artırmazsa dolar nasıl düşecek, faizi de bu kadar kavga üzerine Aralık ayında pat diye artırsa bu sefer de batıyorlar diye iyice dolara yüklenmezler mi? Bilemedim.

Naci gitmicekti abi. Gelen adam zaten batak bi adam 90 ların batak adamını bulup getirmişler ne yapacak gene batıracak başka bir başarısı yok ki dayunun.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Faiz artırmazsa dolar nasıl düşecek, faizi de bu kadar kavga üzerine Aralık ayında pat diye artırsa bu sefer de batıyorlar diye iyice dolara yüklenmezler mi? Bilemedim.

Naci gitmicekti abi. Gelen adam zaten batak bi adam 90 ların batak adamını bulup getirmişler ne yapacak gene batıracak başka bir başarısı yok ki dayunun.
    Esbank ı batıran adamı mb başkanı yapmak nedir:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Şortçu kaldımı kuzunun ekibi veya aynı düşünenler 15 de şortlarını giyip deniz kenarına indiler , ozamandan beri sert rüzgar bademcuk fırtınası varOna yazdım burada donkişot olup yel değirmenlerine karşı savaşma diye.

5. Bozkurt,

Buralardaysan yonca için 11.74 üzerinde günlükte kalma isteği mevcut şuanda oraya hareket sağlayacak makina lazım.Gelirse dolar aşağı yonca yukarı kısa vade bir hareket olabilir .

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

Buralardaysan yonca için 11.74 üzerinde günlükte kalma isteği mevcut şuanda oraya hareket sağlayacak makina lazım.Gelirse dolar aşağı yonca yukarı kısa vade bir hareket olabilir .
    Eyvallah sindoma abi,
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

Müthiş..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •