biz zaten ne enerjiye ne dövize bağlıyız. hatta kurun%10 yükselişi 4.4 milyon extra kar yazdırıyor. az ama en azından negatif değil.
Borsa döviz geliri olan şirketlere yumuldu.
bu para illa buraya akar, The Bank of ANHYT 'ın en büyük fonu altın fonu. 7 küsür milyardı portföy büyüklüğü. daha bunun eurobond, yurtdışı borsa fonu ıvır zıvırı da çok. Aktif büyüklükte bu çeyrek güzel bir büyüme bekliyorum.
Gördüğüm risk ise şudur. döviz ve altın artınca vatandaşın borcu artınca çıkış artabilir ama para kazanmışsa altın dövizden artık BES bari çocuğa yapayım diyebilir. Sonuçta %25 devlet desteği bile iyi bi oran ayrıca şuda var mesela ben artık yatırdığım miktarı artırayım diyorum buda var. Ayrıca her şey artsada insan psikolojisi satmaya meyillidir. Ama kimse BES fonunu yükseldi diye satmaz.
Çocuğuma BES yaptım. Nasipse 56 yaşında emekli olacak. Kİm 50 sene BES şirketi olarak ayakta kalır? Kim kalır bilmem ama en önce kalacak ANHYT'tır. O zaman sıkıntı yok.
yapı kredi 68 bin lot artıda.
RLC44 pek yanılmaz...
tabi gün sonu önemli.
ama alakasız korelasyonumuz alarko holding11.5 ise bizimde en az 11.5 olmamız lazım
KCHOL'u en az ANHYT kadar saglam oldugu icin sectim.
koç holdingte bir TTRAK yaram varda, babası KCHOL'e bakmıyorum o sebeple.
Bu kıyas için teşekkürler tinaz ortağım. çok haklısın bank of ANHYT KCHOL ile kıyaslanmalı.
O zaman Şimdilik 2ANHYT=1 KCHOL diyelim.
Bir gün KCHOL'ü geçeceğizdir.
biz 3 5 lota alışığız kademelerde ama 11.5 de 206 bin lot var.
Bu lot kalkarsa güzel olur kanaatindeyim.
yeni maliyet yeni bayraklar demektir.
Yer İmleri