Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Tüpraş, Stratejik Dönüşüm Planı kapsamında, 2035'e kadar 5 milyar dolar, 2050'ye kadar toplamda 10 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. -AA

bu haber sabah düşmüş sonra da satmışlar, öyle gözüküyor. 179 görmüş sabah hisse..hisseyi trade etmiyorum ama x10xb içinde var %15 ağırlıkta..
    Sevgili discretus,
    Tüpraşâ€™ı bence bilanço sonrası satacaklardı...
    Rafineri marjları düşerken Kap’a gönderdiği ayın 24 ünde stratejik dönüşüm planı notu hisseyi tuttu...
    Üstelik Ak yatırımdaki oyuncuda daha yukarı çekmek için bugüne kadar hergün neredeyse başroldeydi...
    Klasik bir beklenti alınır gerçekler satılır oldu...
    Sonrası için bahsedilen plan ve harcanacak parayı piyasa nasıl alacak seyredelim...
    İyi akşamlar..

bunlar 128 milyar dolar operasyonunu 6.85 te 2 ay filan demirlediğinde yapmamışlar mıydı ?

6.85*2 = 13.70

yani %100..dolar dün sanırım 13.50 yi gördü.. böyle de bir tesadüf rakam var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. İki günlük

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış,
    Yabancı satışı mı oluyor sizce?
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5. Bu arada geçmiş sayfaları tam okuyamadım belki yazılmıştır ama yarın Şükran günü Amerika kapalı bilginize...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi senin teknik sağlamdır,

Şimdi, dolar bazlı günlüğü açıp bakıyorum.

Her gün düşüyor.

Düştükçe hacim artıyor.

Düştükçe de her günü yeşil kapatıyor.

Yani fiyat ucuzluyor, ilgi artıyor, çok yüksek hacimle mal çekilip düşük fiyattan toplanıyor.

Bu, Babo'nun da Altın vuruş vs.. düşünerek, çok denüşük bi ralli sürecine mi giriyoruz ne dersin? Atıyorum seçim startı ile nefessiz tavan mı vuracaklar, daha aşağı mı basacaklar ne düşünüyorsun orta uzunda selamlar.

Çağrı ,

Sana takip ettiğimiz pıst 100 grafından fazla süslemeden basit olsun diye bir graf koydum ,
    benim oyun sitilimi takip edenler az çok bilir , biraz kendimi burada övücem gördüğüm formasyonlara kene olurum , bir nevi formasyon avcısıyım diyelim.Grafta gördüğün gibi aynı formasyon üzerinden trend ler aynı şekilde 2. defa yukarı hareket sergiliyor .
    formasyon hedefi tamamlandığı halde araya giren dolar hareketleri ile daha üst kanallara yelken açan pıst 100 müz mevcut.İki gündür dolarda yaşadığımız dalgalanmayı günlükte zamanı geldiğinde aynı sertlikte aşağı yukarı yaşıyacağımızı pıst 100 olacak , işte ozaman dengelenme pıst 100 de başladı diyecez .Kısa vade 175 takip ettiğim bant altında kapanışlarda yeniden değerlendiririz .
    Diğer graf tup ondada aynı formasyon mevcut bugun oda hedefine geldi sabah verdik akşam yerine koyduk , benim oyunum bu şekilde çağrı kısaca oyunum böyle ,

7. DEĞDİRİYOR ÇEKMİYOR

Ankara'da benzinin litresi 9,74, İstanbul'da 9,69, İzmir'de 9,76 liraya çıkacak.

Motorinin litresi Ankara'da 9,83, İstanbul'da 9,77, İzmir'de 9,85 lira olacak.

LPG'nin litresi Ankara'da 8,05, İstanbul'da 8 ve İzmir'de 7,88 lira olacak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Sn Akcay
    Abd de demir çelik sektör kodu nedir
    Nerden takıp ediyorsunuz
    DJUSST mi
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Demir çelikçilere %4 çakmışlar ABD de bizimkiler tınlamadı bile
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •