Sayfa 797/994 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili kartopu hocam emeklerin için teşekkürler her akşam günlükleri atıyorsun bizler de aklımız yettigince inceliyoruz sizden rica etsem son bir aylık takası da gönderebilirmisiniz bir şey dikkatimi çekti ona bakacagım benim bilde giremedim teşekkürler.
    BuyrunIMG_20211124_193116.jpg

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. aylık takas

11 ekim den bugüne takas değişimi . y t d

3. sn kartopu hocam teşekkür ederim son bir aylık takas için son günlerde özellikle teb in alışları dikkatimi çekmişti ama doce de fena degil ve yatırım fonları tabi bu kurumlar bofa gibi degil orta uzun vade alım yapar diye bilirim bakalım alışları devam edecekmi şu yapı ve bofa daki robotçular oynadıkça bunlar saglam mal alışı yapıyor gibi hayırlısı tüm ky hakkında.
    Son düzenleme : mercek2; 25-11-2021 saat: 12:49.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. Keyifler yerindedir insallah
    Syg

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

5. Golden Cross
    Golden Cross; Foreks, bitcoin, altın ve hisse senedi piyasalarında yalnızca hareketli ortalamalara bakılarak yorum yapılmakta olan bir trend değişimi göstergesi olma niteliğine sahiptir.

Golden Cross Nedir?

Golden cross, teriminin Türkçe karşılığı “Altın Kesişim†olmaktadır. Bu terim kısa vadeli olan hareketli ortalamanın uzun vadeli olan hareketli ortalamayı kesmesi neticesinde ortaya çıkan bir yükseliş sinyali olarak ifade edilir.

Borsada Hangi Durumlar Golden Cross Sayılır?

Golden Cross, Hisse senedi, Bitcoin, foreks ve altın piyasalarında yalnızca hareketli durumdaki ortalamalara bakılarak yorum yapılması durumundaki bir trend değişimi göstergesidir. Golden Cross'un en fazla kullanılan göstergesi ise 50 günlük hareketli ortalamasıyla birlikte 200 günlük hareketli ortalamanın kesişmesi olarak yorumlanması söz konusudur. Piyasadan piyasaya farklılaşmak kaydıyla kullanıcılar bu rakamları fibonacci dizisi ile de güncelleyebilme olanağına sahip durumdadırlar.
    https://hisseteknikanaliz.blogspot.c...oss-nedir.html
    https://www.yatirimkredi.com/golden-...orumlanir.html

6. dinlenir gibi yapıyor çayıra serildi kerata hava da biraz bulutlu onun keyfini çıkartıyor sanki
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Normalde hiç takıldığım bir konu değildir, hiç de umursamam fakat son kur hareketleri ile bizim şirketin ozsermayesi 2 mil. Dolar mı kaldı, artık burada seyretmesine izin vermezler diye düşünüyorum ama belli de olmaz , zaten önemli bir mevzu da değil isterse 100 bin TL olsun

Sayfa 797/994 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •