Sayfa 925/1002 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    dolarizasyonun kontrolden çıkması halinde bahse konu seçenek gündeme gelebilir. ki, kontrolden çıkması için ortam hazırlanıyor adeta..
    Şu an için 59,91 Dövizizasyon diyelim

2.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    dolarizasyonun kontrolden çıkması halinde bahse konu seçenek gündeme gelebilir. ki, kontrolden çıkması için ortam hazırlanıyor adeta..
    iş yine dönüp dolaşıp faize çıkıyor. faizi yine ciddi şekilde yükseltmek zorunda kalacaklar..6-aya kalmaz..
    ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Şu an için 59,91 Dövizizasyon diyelim
    manidar bir rakam
    ytd..

4. Ben anlatamıyorum sanırım. Yapmasının hiçbir faydası olmaz diyorum. Zararı 1000 misli olur. Bir kararnameye bakar. Da ne geçecek eline onu sorguluyorum ben. Eğer eroin kaçakçılığı yapıyorsa fayda görüyor da yapıyor.Para kazanıyor. Bir mantığı var. Da bunun yok.

Her şeyi geç Bankacılık/Finans sistemi çöker. Ahanda yazıyorum buraya.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben bu kadar safliga inanamiyorum.

Adamlar eroin kacakciligi dahi yapiyor, dolari TL.ye ceviremez diyor birileri.

Yapar kardesim yapar, hic supheniz olmasin.
    Çeviremez demiyoruz da, çevirirse herhangi bir faydası olmaz aksine direk zararına olur demek istiyoruz.

Hiç bir işine yaramaz $ mevduatını TL'ye çevirmek.

Ne işe yarayabileceğini teknik anlamda açıklamak isteyen olursa dinlemek isterim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Sanayi odaları , Ticaret odaları , musiad vb. kuruluşlar peş peşe döviz artışından şikayetlerini açıklıyorlar. yani bir yerlere mesaj veriyorlar '' Vallahi bizden değil '' gibi. Kimden kardeşim kimden. 3- 5 lira maaş alanlar mı , küçük esnaf mı artıyor bu dövizi ....

Yalakalık yaparak keseyi doldurun bir de rahatsızız diye söylenin.

7. Bak maacit kardeş, Kemal Sunal filmindeki gibi ; kafam bozulduğunda '' BANA MAACİTİ GETİRİN '' diye naralar atarım. Nazlanıp durma, yaz şuraya işte. Topladığın izmaritleri felan..... Anladık sen de sıkıntıdasın , bu sıra haber alamıyor olabilirsin ama olsun. Gel şuraya geyik yap ....

EPDK: Bugun fiyatlarda bir artış söz konusu degil

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 925/1002 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •