Sayfa 97/1001 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi ucuz maldan anlıyon, 10 tl çok ucuz muhtemelen yıl sonundan sonra o kısma da zam gelir. süüle bakim kaç tanker stok yaptın
    Benzin stoklanmaz reis cabuk ucar. Mazot iyi stoklanir.

2. Piyasada çok fazla araç dolaşıyor, trafik çilesi fazla, park sorunu zaten ayrı bir sıkıntı,Mazuta şöyle yüzde yüz zam gelse fena olmaz. Binen binmeyen belli olsun, trafik rahatlasın
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Benzin stoklanmaz reis cabuk ucar. Mazot iyi stoklanir.
    Bi çare düşünürük Karax abi kapak kısmını naylonla sararız, güneş almıyan karanlık bir yerde koyduk mu fazla uçamaz. şortları stoklamışız benzini mi stoklayamıycaz
    Hamdım Piştim Yandım

4. Dün gece konyada benzinlikte roportaj yapmışlar.
    Lozan 2023 muhabeti vs 32 element çıkaracağız diyen insanlar var hala[emoji3]

https://twitter.com/etkilihaber/stat...XksCbIqhw&s=19
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babam gece bütün petrolleri dolaşmış hiç birinde benzin yokmuş. Bizim Konya'ya mahsus galiba

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasada çok fazla araç dolaşıyor, trafik çilesi fazla, park sorunu zaten ayrı bir sıkıntı,Mazuta şöyle yüzde yüz zam gelse fena olmaz. Binen binmeyen belli olsun, trafik rahatlasın
    Bu ülkede eğer Allah korkusu yoksa bankaları tokatlamak kadar kolay bir şey yok. Hatta şuan çoğunda bütün bankanın kredi kartı var. Baya limit de var sağlam bir şirket alıp kmh için çalışmışsa gerçi çoğu buna ayikti. Bizim batık enişte ilkokul mezunu 8-10 araba 5 *6 sene önce bir iki milyon gömdü. Selam verdiğine taktı. Bu salak o günlerde yıllık kredi faizi %12 iken günlük %1 faizle para vermeye kalkmasa araba filosu olurdu. Ama maalesef kendisi de selam verdikleri de battı.

6. Şuan en iyi para kaçak sigara da. Adamlar yerli sigara bandrol değil yapmışlar. %100 para kazanıyordur. Kalite aynu değil ama çok kişi ayıkmaz

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasada çok fazla araç dolaşıyor, trafik çilesi fazla, park sorunu zaten ayrı bir sıkıntı,Mazuta şöyle yüzde yüz zam gelse fena olmaz. Binen binmeyen belli olsun, trafik rahatlasın
    Bende şöyke şu güneş patlaması oöucakmışda elektirik İnternet yani reknoloji gitse
    bir özümüze dönsek diyom

8. Bu Suriyeliler kaçak sigara işinde olmalı kira pahalı haftalık 8-10 kg et yiyorlar. Asgarî ücret ile bu mümkün değil.

Sayfa 97/1001 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •