Sayfa 800/1002 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Mrk.kurla iliskili olan yabanci hisse,doviz,sepet hepsini sattim bugun.
    Bu ne stres ya yok kuru hesapla yok
    Downs,nasdaga bak.
    Bermuda seytan ucgeni gibi

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Mrk.kurla iliskili olan yabanci hisse,doviz,sepet hepsini sattim bugun.
    Bu ne stres ya yok kuru hesapla yok
    Downs,nasdaga bak.
    Bermuda seytan ucgeni gibi

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güzelini yapmışsın hocam sen çok stress yapıyorsun. at IJA'ya kafan rahat olur.

3. syn cerento
    her gün az az öleceğine bir gün öl

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben de bunun farklı çeşidini düşünüyordum, kamu bankalarında sıfır ev kredileri 1.20 olmuş, fonlardaki paramın bir kısmı ile ile peşin vererek 1+1 ev almayı düşünüyordum, acaba sadece peşinatını verip kalanı kredi ile almak daha mı iyi olur.
    Çoğunluğu borçlanma ve değişken olmak üzere fonların getirisi kredi faizinin üzerinde olur mu acaba? şimdilik çoğu fon iyi gidiyor ama ileride ne olur belli olmaz tabi, bir yandan da evin değer artışı olacak bu faktörlere göre düşününce peşin mi? kredi mi? karar veremedim.
    Bunun benzerini ben geçen yıl yaptım.
    Ev aldım nakitimi sakladim. 3-5 bisiler kazandım. Ama geçen sene kredi oranları daha iyiydi

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bunun benzerini ben geçen yıl yaptım.
    Ev aldım nakitimi sakladim. 3-5 bisiler kazandım. Ama geçen sene kredi oranları daha iyiydi
    Doğru geçen sene yapmak gerekiyordu bu işi, faizler daha düşer mi belli değil, düşerse de ev fiyatları artıyor belirsiz bir durum var şu anda.

6. Burda şunu yazmadan geçemeyeceğim. Arkadaşlar gerçekten hepiniz çok iyisiniz. Yardımcı oluyor, konuyla ilgili bilgilerinizi yazıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Kazancınız bol olsun inşallah. Saygılar

7. Bugün altın ve kurda artış bekliyordum, beklediğim kadar olmadı. Kavala davası önemli. (İnsan hayatı ile para kazanmayı karşılaştırdığım düşünülmesin)
    Hesabını erken saatte yapan yabancı fonlar varsa sadece kur değişimi ile yurtdışı düşüşünden kaçınılabilir.

8. Arkadaşlar bugün ABD piyasaları yarım gün de hangi saatler arası açık olacak bilen var mı?

Sayfa 800/1002 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •