Sayfa 119/1001 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    26 Kasım 2021 ileride düşüşün ilk günü olarak anılacak.
    bak bunu not alın...

kim açtı bu topiği hangi düz taban...

2. Kavala ceza alsa zaten bu kadar yatar bunlarda gram beyin yok

benim için süpriz oldu sanırım bronson sonrası eleştirilere balkarak saldırmadılar. yine teslim oldunuz diyecekler diye

ama olan halkb ye oldu
    kaç gündür kavalanın serbest bırakılmasını alıyorlardı
    bir halt olacağı yok.

4. napçaz be tayfun
    Son düzenleme : MiniYatirimci; 26-11-2021 saat: 16:16.

5. Alman veya ABD vatandaşı olsaydı serbest birakilirdi. Türk vatandaşı olmak sanirim daha büyük suç canim ulkemde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Duyduğuma göre siz uzaydan gelmişsiniz
    Hele şöyle bir oturun bakalım iki laf edek
    Hangi rüzgar attı sizi?
    Uzaylılar hoş geldiniz
    Kurcalardı zihnimizi
    Uzaylılar hoş geldiniz
    Sizi gördük sevindik çok
    Karnınız aç mı yoksa tok?
    Atmosferde ne var ne yok
    Uzaylılar hoş geldiniz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. koyun 60bini geçtiği günden itibaren cifd depe yazmistim hatırladınız mi.

bazi insanlar ben demistim demeyi sevmiyor abi.

ama benim dediklerim cok az oldugundan olunca demeyi cok seviyom.

ben demistim

8. DSÖ, Güney Afrika'daki Kovid-19 varyantı için toplantı yaptı

CENEVRE (AA) - Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yönetimi, Güney Afrika Cumhuriyeti'nde görülen ve yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) B.1.1.529 olarak isimlendirilen yeni varyantının tehlike durumunu incelemek üzere toplantı gerçekleştirdi.

BM'nin Cenevre ofisindeki basın toplantısında konuşan DSÖ Sözcüsü Christian Lindmeier, örgütün yeni Kovid-19 varyantına ilişkin gelişmeleri "yakından takip ettiğini" vurguladı.

Lindmeier, yeni varyantın çok sayıda mutasyona uğradığı ve mutasyonların takibi için daha fazla araştırma yapılması gerektiğini belirterek, "Yeni varyantın etkileri ve endişe konusu olup olmadığını tespit etmek birkaç hafta alacak." dedi.

Yeni varyantın tespit edilmesini dünyada salgını takip sisteminin iyi işlemesine bağlayan Lindmeier, "Bu tür varyantların ortaya çıkmasını önlemek için daha fazla kişinin aşılanması ve sağlık güvenliğimizi korumak için her türlü tedbirin alınması gerekmektedir." şeklinde konuştu.

Lindmeier, maske takma, kalabalık alanlardan kaçınma, hijyen ve havalandırma gibi tedbirlerin dün olduğu gibi bugün de virüse karşı etkili olacağını hatırlattı.

- Süper varyant

Bilim insanları dün Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Kovid-19'un yeni varyantının görüldüğünü duyurmuştu.

Kovid-19'un çok sayıda mutasyona uğramış, "B.1.1.529" olarak isimlendirilen yeni bir varyantına aynı zamanda Güney Afrika'nın komşu ülkesi Botsvana'da rastlandı.

Güney Afrika'dan Hong Kong'a seyahat eden 1 kişide görülen ve "süper varyant" olarak nitelendirilen türün 32 mutasyona sahip olduğu ifade ediliyor.

Mevcut aşıların bu varyanta karşı etkili olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 119/1001 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •