Sayfa 159/2200 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon
Arama sonucu : 17597 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” çağrısının parti tüzüğünü ihlal ettiğini belirterek; “Kılıçdaroğlu disipline verilerek ihraç edilmeli. Açıkça FETÖ ve PKK’ya göz kırpıyor." açıklaması yapan eski milletvekili Mehmet Sevigen CHP'den ihraç edildi.
    Bu partiye oy verecek olan iyi düşünsün. Pkk ve Fetö'ye sempati duyana yazmıyorum tabii.
    @erefefik

2. Bu zabah Estanbul vilayatı...

Abi çok gözel bir vilayattır Estanbul vilayati be ya...
    @erefefik

3. https://www.krttv.com.tr/m/gundem/hd...e-h101907.html

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davada esas hakkındaki görüşünü Anayasa Mahkemesi'ne sundu.
    Abi dün Bekir Ağırdır'ın, yapılacak bir erken seçimde %15 oy alabileceği analezi vardı. Hangi haberin arkasından nasıl bir haber geleceği belli.
    Fakat bu haber erken seçim ihtimalini güçlendiren bir haber. Tabii netleşmiş değil. Kapatılmasi durumunda erken seçim var diyebiliriz.
    Böyle mesajlarda yeni takip edenler için kafa karışıklığı olabilir.
    Sabah erken seçim yok diye yazdık.
    Sonra gelecek haberlere bakip, netleştiririm, merak etmeyin.
    @erefefik

4. Erdoğan: İktidara geldiğimiz ilk günden bu yana ekonomideki tezimiz özellikle düşük faizdir ve bir de faiz-enflasyon ilişkisini ben devamlı "faiz sebep, enflasyon neticedir" diye işlemişimdir. Bu tezim değişmedi. Bugün de ben yine aynı tezi savunuyorum ve buna inanıyorum.
    Tayyip Agam aynı şeyleri söylüyor abi. Bakınız dolarda fazla bir tepki yok. Yumuşattı.
    @erefefik

5. @erefefik

6. Erdoğan: Ben ekonomistim, faiz sebep enflasyon neticedir. Göreceksiniz seçim öncesi enflasyon nerelere düşecek - Ahval Haber
    @erefefik

7. İran, ülkesine uygulanan yaptırımlar kalkmadan nükleer anlaşmaya geri dönmeyeceğini iletti.
    Diplomasi bitti.

Dün bu haberi ekledik mi?

İran ile nükleer anlaşmanın tarafları Rusya, Çin, İngiltere, Fransa ve Almanya (4+1) ile AB koordinatörlüğünün de katılacağı görüşmeler yarın Viyana'da yeniden başlıyor.
    @erefefik

8. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    59d
    İstanbul’da fırtına nedeniyle trafik felç olmuş durumda, haberlere göre ölü ve yaralılar var. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Evde olanların dışarı çıkmamasında fayda var ve lütfen bu akşam motor kuryelerden sipariş vermeyelim.
    @erefefik

Sayfa 159/2200 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •