Sayfa 206/1001 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    olmadı o zaman.Bankadan almaktan başka yok yok gibi.
    Bankadan aldığında marj çok..hele hareketli olduğunda..bir al sat yapsan o stopaj çıkar..uzun vade tutacağım satmam dersen o zaman bankadaki hesap mantıklı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    niye öyle diyorsunuz paragöze göre borsamız rekor üstüne rekor kırıp dünyayı bize hayran bırakıyor...

dünya bizi kıskanıyor bu Türklerin borsası nasıl böyle çıkıyor ddiye...
    Kazanani tebrik ederim. Bende fena gitmiyordum ama son develuasyonda 40 bin dolar gecirdiler. Artik mecbur uzun vadeci oldum. Bu zarar artik bunlar gidene kadar cikmaz. Giderlerde dolar bazli ralli yaparsak zarari cikarip tovbe istifar edip borsayla tum alakami kesecem.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    İstanbul'da simide %40 zam geldi. 2,5 liraya satılan simit 3,5 liraya yükseldi.

şahlanıyoruz...
    Patlatalım bir dombra keyfimiz yerine gelsin.

4. [QUOTE=el turco;5647429]memmet şimşek bu ülkede hiç bakanlık yapmadı. bence denenmeli. en azından minnacık bir şans verilmeli.]

İroni yapmışsınız sanırım.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

şahlanıyoruz...
    4 kişilik bir aile simit hesabı yapalım üç öğün sadece simit..3,5X4x3x30=1260tl..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Longçular dikkat..endeks bir şey deniyor..

7. amerikan vadelileri ekside. varyant muhabbeti yine

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

şahlanıyoruz...
    Midenin yarısını boş tutmak iyidir. (Ben değil, A.K.Partisi milletvekili söylüyor). Yetkiyi verenler yarım simit alırlar artık. [emoji35][emoji35][emoji35]

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 206/1001 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •