Originally Posted by
memott
Çok basit anlamda bakınca dogtastan salon takımı aldı annemler en geç 45 güne teslim edeceklerini söylemelerine rağmen 2 ay olmasına rağmen teslim etmediler. Her ne kadar sinir bozucu bir durum olsa da mağaza müdürü ile konuşmam da söylediği"hem kdv indirimi hem düğün sezonu olması sebebi ile siparislere yetişemiyoruz". Bu açıdan bile bakınca bu yoğunluğun da bilançoya yansıyacağını düşünüyorum
Sn Memott ,
Çok basit değil anlamlı. Dediğiniz gibi sinir bozucu da olsa bir yatırımcı gözüyle Doğtaşımızın nasıl iş yaptığımız önemli bir göstergesidir. Boşuna Fabrikada %30 a varan bir kapasite artışı yapılmadı. Ki belkide yeni fabrika kurulacak.
2 ay evvel mobilya aldığımda nasıl bir agresif satış tutum içinde olduklarını gözlerimle gördüm. Almamız için gözlerimizin içine baktılar. Çay vs. ikram ettiler. Ve mağaza ağzına kadar doluydu.
Evlenirkende Doğtaş mobilyalarını tercih etmiştim. Evimize gelenler mobilyalarınız yenimi diye soruyorlar hala. Çok kaliteli ve gösterişli. Üstüne mobilyacı tanımam.
Dolayısıyla Doğtaşımız emin hedeflerle yoluna gidiyor.
Bizde firmamızın ortağı olarak her geçen gün bu büyümenin canlı şahidi oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz....
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Yer İmleri